ben yaptırmadım.. senin gibi düşünüyorum.
bebeğimde bende gayet sağlıklıyız çok şükür..
10 haftalık hamileyim kesinlikle düşünmüyorum bende. ne olursa olsun benim bebeğim o.öldürmem ben onu
ben yaptırdım çünkü herhangi bir rahatsızlığı varsa bilmek, kendimi ve etrafımı o duruma hazırlamak istedim sonuç ne olursa olsun doğuracaktım zaten ama bilirsem ona göre hazırlığımı da yaparım diye düşündüm. doğurmayı tercih etmeyenlere de saygı duyuyorum, çok ağır bir sınav. allah kimseye yaşatmasın. sağlıkla elsin bebeğiniz.
ben yaptırdım çünkü herhangi bir rahatsızlığı varsa bilmek, kendimi ve etrafımı o duruma hazırlamak istedim sonuç ne olursa olsun doğuracaktım zaten ama bilirsem ona göre hazırlığımı da yaparım diye düşündüm. doğurmayı tercih etmeyenlere de saygı duyuyorum, çok ağır bir sınav. allah kimseye yaşatmasın. sağlıkla elsin bebeğiniz.
sana katılıyorum benımde ilk bebeğim ben de yaptırdım neyle karşılaşacağımı görmek istedim ama olumsuz çıksaydı da yapacak birşey yoktu o benim evladımdı benimm 14 yaşında rahatsız bir kardeşim var zorluğunu en iyi ben bilirim ama yinede ona kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?