İkili test yaptran ve yaptirmayan varmı

Çok yanlış yapmışsın
Bebek sağlıklı değilse aldircaksin diye yapılmıyor o test
Bazı bebekler hasta olabiliyor ve kimisinin anne karnında tedavisi olabiliyor
Erken teşhis erken tedavi
Buna hakkı yok mu bebeğin

Senin bu zihniyetler diye dalga gectigin islam anneleridir ben zihniyetimden cok memnunum niye eskiden ikili testmi vardi hic özurlu cocukta dogmamis sen bildigin yolda debam et akıl vermwk sana kalmamis ben allaha havale ettim o neyi uygun gorrse ilk gebeligim ve pisman da olmicam yaptrmadgm icin insallah
Şaka mısın
İslam annesi sağlık ocağına niye gidiyorsun? evde kendin bekle kendin doğur ozaman? eskiden hastane mı var di?
Ne gelicekse Allah'tan de hasta oldun mu ilaç kullanma ozaman...
Komik çok komik...

Cok arastirdm ve yaptranlarin ve riskli cikanlarin yüzde 80 i saglikli bebek dunyaya getirmiş ayrica 9 ay boyunca hamileligin tadini cikartmayan lar da cok bi cok kisi yaptirip pisman olmus ayrica bunlari yaptrmak harammış allaha havale ettim icimde ne kadar terddut varsa rqbbim hayirlisini versin yok valla cok merakliyim ama esim ve kaynanam ikna ettiler yapmamam icin hayorlisi deyip susuyorum
Niye burda soruyorsun peki ? Amac nedir polemik cikarmak mi?

Hayir anlamadim konu acmak neden o zaman ? Madem cok arastirdin yaptirmayacaksin neden burada konu acip soruyorsun , bu kadar eminsen neden baskalarindan yorum bekliyorsun anlamak mumkun degil

"helal olsun sana ne kadar inançlısın, ben cesaret edemedim senin gibi değilim :(" denmesini bekliyor muhtemelen.. ama bir yandan da içi içini yiyor, biri çıkıp "kardeş bende islam annesiyim ama islam doktorum yaptır dedi yaptırdım" gibi bir şey bekliyor tuşa basmak için.. işte her gün yeni yeni şeyler çıkıyor napacaksın..

"helal olsun sana ne kadar inançlısın, ben cesaret edemedim senin gibi değilim :KK43:" denmesini bekliyor muhtemelen.. ama bir yandan da içi içini yiyor, biri çıkıp "kardeş bende islam annesiyim ama islam doktorum yaptır dedi yaptırdım" gibi bir şey bekliyor tuşa basmak için.. işte her gün yeni yeni şeyler çıkıyor napacaksın..
Ben yetisemiyorum hizlarina gerci kv haram demis , baskasina laf dusmez artik
Konuyu okumak zaman kaybi oldu resmen

İki doğumumu farklı doktorlar takip etti. İkisi de ikili testi talep etti, o sorunsuz olunca üçlü teste gerek yok dediler.

Hayir anlamadim konu acmak neden o zaman ? Madem cok arastirdin yaptirmayacaksin neden burada konu acip soruyorsun , bu kadar eminsen neden baskalarindan yorum bekliyorsun anlamak mumkun degil
İslam annesiyim demiş ya
Tövbe est.
Cinnet geciresi geliyor insanın :)

Arkadaslar ben 11 haftalik hamileyim gebeligim sahlik ocagi taragindan takip altinda cok sukur saglikli bi gebelik geciriyorum ama hemsire bana hastaneye gidip ikili test yaptrmami syledi ve ikna ettim bugun hastaneye kadar gittim sıra bekliyodum doktora girmeme on dk kala vazgectim testi yapmaktan doğrumu yaptm bilmiyorum ama allaha biraktim rabim neyi uygun gormusse onu verir diye kontrole girdim sadece dojtor vazgecmemi anlayisla karsiladi ultrason goruntusu istedim bebek cok haraketli dedi :) cok mutlu oldum ama icimde korku var acaba yaptrmaliniydim
Ikili test down sendromu tarama testidir. Bebeğin ense kalınlığı ölçülür. Bende bebeğime yaptırmadım sonuçta down sendromunun tedavisi yok ve herşeyle kabuldum. Bir de o testlerde yanılma payı çok fazla bire bir komşumuzdan biliyorum bebek engelli doğabilir dediler ama sağlıklı doğdu. Ama ayrıntılı ultrasonu ve şeker yüklenmesini yaptırdım.

Back
X