ikili test yardımmmm

elyakutsal

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
6
0
6
32
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sormak istediğim ikili test hakkında. bu pazartesi günü ikili test için beykoz devlet hastanesine gittim. kendi doktorum yasin avşar bey izindeymiş ( kendisi harika bi doktor :) hiç sevmediğim kazulet bi doktorr yani halil ibrahim çelik2e gitmek zorunda kaldım sadece ona randevu vardı. neyseee gel gelelim internetten sonuçlarım çıktı mı acaba diyerek bu sabah baktım ve çıkmış görünüyor hcg 20,15 papp-a ise 2091,14... benim aklıma takılan başka hiç bişey yazmıyo ve papp-a değeri çok mu yüksek yorumları okuyunca herkesinki tekli rakamlar şeklinde yazıyo. lütfen yardımcı olun bana :(

Diger sonuclari gormek lazim ikili test. Kombine risk. Yaş riski ve trizomi degerleri. Doktorlar bunlara gore yorum yapiyor pap a gore degil

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sormak istediğim ikili test hakkında. bu pazartesi günü ikili test için beykoz devlet hastanesine gittim. kendi doktorum yasin avşar bey izindeymiş ( kendisi harika bi doktor :) hiç sevmediğim kazulet bi doktorr yani halil ibrahim çelik2e gitmek zorunda kaldım sadece ona randevu vardı. neyseee gel gelelim internetten sonuçlarım çıktı mı acaba diyerek bu sabah baktım ve çıkmış görünüyor hcg 20,15 papp-a ise 2091,14... benim aklıma takılan başka hiç bişey yazmıyo ve papp-a değeri çok mu yüksek yorumları okuyunca herkesinki tekli rakamlar şeklinde yazıyo. lütfen yardımcı olun bana :KK43:
BEN DOKTORUMU ARAYIP ÖĞRENMİŞTİM YANİ BENİ ARAYIN SÖYLERİM DEMİŞTİ. İNTERNETTENDE BAKTIĞIMDA SADECE RİSKSİZ YAZIYORDU O KADAR. AYRINTILARINI HİÇ BİLMİYORUM

doktorumun numarası da yok bi dahaki randevumda alacamm :110:hiç bişey anlamadım valla ben bu testten en azından risk oranı yazsaydı iyiydi :duduk:

Back
X