İkili test

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
İyi akşamlar arkadaşlar 11 haftalık hamileyim ikili testi genelde 12. Haftada yapıyorlarmış ama ben ultrasona göre 10 haftalığım nasıl yapıcam ultrasona göremi sata göremi kafam karıştı doktora gidene kadar sizinle paylaşmak istedim

Ultrasona göre 11 haftalık olduğunda gidebilirsin kuzum 11 12 13 haftada yapılıyor. Ama makineden makineye değişiyor ben devlete gittim sata göre 12 de doktor daha küçük göremedim bişey haftaya gel dedi özele gittim hemen yaptı.

Bende normalde özele gidiyorum ama bosuna para vermeyim dedim devlette yaptırmayı düşünüyorum herhangi bir doktora gitsem devlette yapar mı sence canım

Bende normalde özele gidiyorum ama bosuna para vermeyim dedim devlette yaptırmayı düşünüyorum herhangi bir doktora gitsem devlette yapar mı sence canım
Ben küçük şehirde yaşadığım için devlet hastanesi yapmadı ünv hastanesi küçük dedi bende haftası tamamen geçimce sonuç bazen yanlış çıkabiliyor diye özele gittim

Ben ikili testleri önermiyorum. Oglumda yaptım ilk olmasi ve bilinçsiz oluşumdan. Ama son iki bebegimde yaptirmadim. Doktorum herhangi bir problem olsa aldiracakmisin dedi, bende tabiki hayir dedim. O zaman gerek yok. Ve yapmadim bebislerim gayet sağlıklı dogdular. Rahat olmali. Totalde birkac kez doktora gittim. Icsel olarak bebeginizin iyi olduguna inaniyorsaniz ki inanın. Cok abartmamak gerek hastane gidişlerini. Saglikli görünüyorsa ultrasonda suyu vs.yeterliyse gerisini guzel duygulariniza birakin... saglicakla doğsun bebişin...

Bende yaptirmadim nen2eli test ne 3lu test
Simdi detayli ultroson zamani yaklasiyor onu istiyorum çünkü bebegin organlarinda bisey varsa dogum sonrasi ameliyat vs acisindan ama karışık oldu biraz 2 kere git gel yapmak gerekcek sanırım. Siz yapmis miydiniz detayli usg bide tetanoz aşısı olmus muydunuz

Sağol canım insallah düşüncelerin içinde teşekkürler

Hiçbir test yapmadim ama bu benim kararımdı tabi,dokrorumda bu konuda benimle ayni fikirdeydi. Tetenoz aşısını iki yasindaki kizimda yaptim,iki dogum arasi cok kisa olduğu icin yapmadilar sanirim. Yinede doktorunuzu dinleyin. Ama seker yüklemesi, ikili,üçlü test hicbirini yapmadim.

Esimde istemiyor seker yuklemesini. Gerci ona daha zaman var ama bizim ailecek gittigimiz bir doktor var dahiliye uzmani o yaptırın dedi. Benim babam seker hastası çünkü bende tiroid hastasiyim ama pek düşünmüyorum onu. 2li 3lu 4lu test insanin canını sıkmaktan baska bise deil. Bazi doktorlarin da ticari yaklastgini düşünüyorum..

doktorunuz ne zaman gel dediyse o zaman gider yaparsınız. benim de ultrasona göre 1 hafta geriden gidiyor ama dr 12. haftada(sata göre) çağırdı

Eger ailede varsa yaptir bence. Bizde olmadigi icin rahat davrandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…