Ikili test

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kuru

Ziyaretçi
ben 14 haftalık gebeyim.ikili test yaptırdım.sonuç hiç risk sorun yokmuş.ama ben bu testte cinsiyet tahmini olabilecegini duymuştum.acaba nasıl anlayabılırım.bilen arkdadaşlar varmı.:nazar:

valla ben ilk defa duyuyorum ikili testte cinsiyet öğrenildiğini, benim bildiğim ancak amniyosentezle öğreniliyor cinsiyet ama eksik biliyor da olabilirim, bilen varsa yazsın da bende öğrenim ;))

ya o bi varsayım...ikili testte çıkarn free beta hcg sonucuna göre eger deger 50den düşükse erkek 50 den büyükse kız diyorlar ama sanırım oda çogu kişide tutmuyor...

free beta hcg:12,090 çıkmış.yani ne oluyorsositososito cinsiyet

canım eğer bu varsayım doğruysa senin ki 50 den düşük olduğuna göre erkekmiş, bakalım doğru mu? ne zaman öğreniceksin cinsiyeti?

Canm gÖzÜnaydın test temız ne gÜzel.benımde bu hafta allahın ıznıyle.ınŞallah ıyı Çıkar.
Ama allah esırgesın test rısklı Çıkarsa sıvı alıyorlar ÜÇlÜ test ıÇın o zaman cınsıyet bellı oluyor.yanı ıkılı testte olmaz.

ıkılı testın temız cıkmıs ıste gozun aydın darısı basımıza :teytey:
14.haftadaymıssın 1-2 hafta sonra gıt doktorda baktır ultrasonla gorulur heralde onemlı olan bebegın saglıgı dımı oh masallah alkisalkisalkis

12 yse deger bu varsayıma göre erkek...bakalım 2 hafta sonra belli olur.

evet denemiş olalım bakalım.bana 6 hafta sonra gel dedi.bende 2 hafta sonra baktırcam.ohh saglıklıya ne olursa olsun

arkadaşlar sonuçları mutlaka yazın benim 66,7 çıktı eğer doğruysa kız olcak bakalım sonucu 18 eylül de belli olcak... :D

canım eğer bu varsayım doğruysa senin ki 50 den düşük olduğuna göre erkekmiş, bakalım doğru mu? ne zaman öğreniceksin cinsiyeti?

ben de geçen hafta yaptıdım ikili test.Benimki 107,700.Ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi bana.Bakalım ne olacak sonuç.Ben tabi sonucun iyi çıkmasına mutluyum cinsiyet hiç önemli değil.Evlat sonuçta.Yine de ne kadar doğru bir bakalım.

benimde hcg sonuncum 25,200 çoktı erkeğe benziyp dedi doktor ama kesin değil belli olunca yazarım canım

ben zannetmiyorum öyle bi şey olacağını :hulya:

Kızlar heralde bebeklerinizin cinsiyetleri belli olmuştur. Paylaşında merakımızı giderelim kaydirigubbakcemile3

ben 14 haftalık gebeyim.ikili test yaptırdım.sonuç hiç risk sorun yokmuş.ama ben bu testte cinsiyet tahmini olabilecegini duymuştum.acaba nasıl anlayabılırım.bilen arkdadaşlar varmı.:nazar:

Eeee neymiş cinsiyetler ??????? CADIARZU

Arkadaşlar merhabalar

11 haftalık hamişim :)) 2 test istediler aama kontrole gittiğim hastane malesefki çok fazla ücret istedi çalıştığım için çok zamanım da yok randavulu ve cumartesi bu testi yaptırabileceğim uygun bir hastane varmı? Istanbul avrupa yakasındayım :( şimdiden teşekkürler

kızlar yok valla benim 39.2 gibi bişeydi erkek olması lazım bu teoriye göre ama kızım olacak Allahın izniyle bende tutmadı yani ama eltimin 36 lı bişeydi oglun olacak dedim tuttu tamammen tesadüf bence bunlar

Back
X