ikili test

berra8074

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
4
0
36
Bursa
ikili test hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar 14.haftamdayım bu gün randevum vardı fakat doktorun işi nedeniyle iptal oldu ayın 31 ine başka bir doktordan randevu aldım bu testin mutlaka yapılması gerekiyormu yoksa 18.haftada üçlü testi yaptırsam yeterli mi

canım bbu test 11 ila 14. hafta arası yapılıyor,ama sen zaten 14. haftandaymışsın,31 ine gitmeyi düşünüyosan bebişin büyümüş olacak biraz daha,ve dr ense ölçümünü yapamayacak,o yüzden üçlü testte yaptırabilirsin,,,ben ikili yaptıramamıştım bebek büyük çıkmıştı haftasına görre,,,,dr üçlü yapalım demişti,üçlü yaptırmıştım,tabi yine sen bilirsin

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım randevu aldığım için bigidelim bakalım zaten doktorumdan memnum değildim başka bir doktordan almıştım bunuda bir denemiş olurum.konuyu bilmem iyi oldu 14.haftadan sonra ölçülemediğini bilmiyordum bakalım doktor ne cevap verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…