Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Down sendromunda biyokimyasal değerler değişmektedir...kizlar hepinize merhaba daha once bu konuda cok sayfa acilmis ama yenilerde yok. bende ikili test yaptirdim ve sonucundan bisey anlamayanlardanim sonucum kotu diye tedirginim bilgisi olan yardimci olabilecek arkadaslar varmi
Allahın izniyle birşey yoktur. Benim tanıdığım 3 kişiye çok yüksek olasılık down lu dediler su aldılar cok sukur 3 undede bişey çıkmadı. Seninkindede birşey yoktur inşallahInsallah onemli bisey yoktur canim da. Doktorlar pek bi seviyor gizem yapmayi. Korkma sen. Allahin izniyle bisey yoktur.
Bence bebeğiniz gayet sağlıklı endişe etmeyin..evet olasilik veriyolarmis zaten kesinlik yokmus ama insan yinede korkuyor tabi
emel90 tesekkur ederim moralin icin bi bilgin varmi sonuclarla ilgili yardmci olabilirmisin bugunde gidemiyorum doktora yarini bekliycem malesef hala tedirginimBence bebeğiniz gayet sağlıklı endişe etmeyin..
Bildiğim kadarıyla Trisomy 18 riskin 26000 de 1; down sendromu riskin 1230 da 1 yani risklerin çok düşük sıkıntı yok demek diye biliyorum ben tabi yine en doğru yorumu doktorun yapar. Ama içini ferah tut bence ve doktora gidersen de bizi bilgilendirmeyi unutma :)emel90 tesekkur ederim moralin icin bi bilgin varmi sonuclarla ilgili yardmci olabilirmisin bugunde gidemiyorum doktora yarini bekliycem malesef hala tedirginim
Merhaba,emelcim tesekkur ederimm :) tamam bugun gidecem haber veririm.dua edin bana
merhaba evet gittim risk icin sinirda degil yani amniyosentez yapmamiza gerek yok ama bu testler ihtimaller dahilinde o yuzden korkulcak bisey yok canini sikma dedi doktorum 1:687 imis sonuc yani orta dereceli diyebilirim mukemmelde bi sonuc degil ama risk tabiki var. bu testlere de nekadar guven olur onu da bilemiyorumki herkesde ihtimal varmis kimisinde dusuk kimisinde yuksek oyle isteMerhaba,
doktora gidebildin mi durumlar ne ?