ikili teste aç karinlami gidilmeli

hndhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
79
26
3
37
Arkadasalar yarin ikili testim var aç mi olmaliyim giderken.birde sadece kanmi aliniyo yoksa ultrasyonda muayene de ediliyomu tecrubeli arkadaslar yardimci olurmusunuz

Arkadasalar yarin ikili testim var aç mi olmaliyim giderken.birde sadece kanmi aliniyo yoksa ultrasyonda muayene de ediliyomu tecrubeli arkadaslar yardimci olurmusunuz
Aç karnina gitmene gerek yok 2 li test için normalde muayene eder dr usg bakar kaninida ister gönderir ama her dr ayni sekilde yapiyo diye bi standarti yok tabiki dr a bağlı..

[QUOTE="maheen, post: 48100839, member: 630çıkıyo ç karnina gitmene gerek yok 2 li test için normalde muayene eder dr usg bakar kaninida ister gönderir ama her dr ayni sekilde yapiyo diye bi standarti yok tabiki dr a bağlı..[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim peki sonuclar kaç güne çikiyo

Aç olmana gerek yok canım bana once ultrason ile bakmisti bebegin ense kalinligi vs sonrada kan alindi tahliller 2 veya 3 gun sonra cikiyor.

Aç olmana gerek yok canım bana once ultrason ile bakmisti bebegin ense kalinligi vs sonrada kan alindi tahliller 2 veya 3 gun sonra cikiyor.
Cok tesekkur ederim canim garip bi heyecN var insallah guzel haberler alirimbiseyler yiyip gideyim ozaman heyecandan bayilmayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…