Ikili testim cok iyi Üçlü test sonucum riskli çıktı desteginize ihtiyacım var

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
Arkadaslar canım çok sıkkın hersey allahtan benim için rahat ama yine de çok canım sıkıldı şeytan iste vesvese yaptırıyor. Bu zamana kadar bebegimde hiç bir sorun yoktu. Bu hafta sonucum çıktı 191/1 ihtimal down gözüküyor. Bebegimden vazgecmicegimi soyledim. Icin rahat etsin diye ambiyosentez yaptir dedi doktor. Üniversiteye sevk etti. Üniversite bebek büyük bu haftada yapmıyoruz deyip risklerini anlattı. Devlette bagirsaginda cok hafif kesin olmayan parlaklik var dedi. Ama universitede gorunmedi. Allahıma emanet yavrum. Ben vazgectim ambiyosentezden. Sonuçta kapalı kutu. Hakkınızı helal edin uzun oldu. Bana desteklrirnizi bekliyorum lütfen...

Yaşınız gençmiş.
Usg de ense kalınlığında sıkıntı yoksa panik yapmayın.
İkili testiniz temiz çıkmış üstelik
İmkanınız varsa 4 boyutlu usg yaptırın konunun uzmanına
Bebeğiniz sağlıcakla gelsin :)
Amin canım ensesinde bir problem yoktu. 21 haftalikken de detaylı yapilcak inşallah onda hersey güzel çıkar teşekkür ederim ilgin için...

Canım benim de ikili ve üçlü temiz çıkmıştı. Detaylı ultrasonda bagirsaginda parlaklık var dediler ve bobreklerinden birinin diğerine göre daha geniş olduğunu bu iki belirtinin riski artırdığını söyleyip amniyosentez önerdiler. Başka doktorlara gittim onlar parlaklık falan göremediler herseyin normal olduğunu söylediler. Bende senin gibi yaptırmadim Rabbim e tevekkül edip dua ediyorum inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız bebeklerimizi.

Canım benim de ikili ve üçlü temiz çıkmıştı. Detaylı ultrasonda bagirsaginda parlaklık var dediler ve bobreklerinden birinin diğerine göre daha geniş olduğunu bu iki belirtinin riski artırdığını söyleyip amniyosentez önerdiler. Başka doktorlara gittim onlar parlaklık falan göremediler herseyin normal olduğunu söylediler. Bende senin gibi yaptırmadim Rabbim e tevekkül edip dua ediyorum inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız bebeklerimizi.
İnşallah canım Rabbim hepsine şifa versin hep dua edicez Allahıma emanet

Iste sirf bu yuzden yaptirmak istemiyorum :( sonucta aldirmiycaz ve mudahele de edemiyceklerse stresten korkudan.baska bi ise yaramiyor bu testler. Saglikla dogsun insaallah bebeginiz. Bu oranlara hic guven olmuyor. 250binde 1 in hasta. 17de 1in saglikli dogdugunu okudum buralarda..

İkili testin doğruluk oranı üçlü teste göre daha fazla. Amniyosentez yerine kan testi var risksiz Amerikaya yollanıyor onu yaptırın isterseniz

İkili testin doğruluk oranı üçlü teste göre daha fazla. Amniyosentez yerine kan testi var risksiz Amerikaya yollanıyor onu yaptırın isterseniz
Yaptirmiycam canım ınsallah bebeğim sağlıklı olacak nasilda kipirdiyor içimde bu testler çok acımasız alt tarafı bilgisayar tahminleri. Eşimin ailesinde çoğu çocuğa hep sorunlu demişler ama hepsi aşırı zeki çocuklar. Okudukları bölümler davranışları falan. Bi tane normal düzeyde yok. Onlarinda hep testleri böyle çıkmış. Hatta bitanesi %100 downlu demiş doktorlar sapasağlam çocuk aşırı da akıllı. İnşallah benmkide öyle olacak. Rabbim kimseyi böyle sınamasın.

Iste sirf bu yuzden yaptirmak istemiyorum :KK43: sonucta aldirmiycaz ve mudahele de edemiyceklerse stresten korkudan.baska bi ise yaramiyor bu testler. Saglikla dogsun insaallah bebeginiz. Bu oranlara hic guven olmuyor. 250binde 1 in hasta. 17de 1in saglikli dogdugunu okudum buralarda..
İnşallah benmkide sağlıklı olacak. Herkes için dua ediyorum sizde dualarinizda şifa bekleyenleri esirgemeyin

Üç kadar saçma bişey yok para tuzağı başka bişey değil 2 ve 4 önemli olan onlar temizse sıkıntı yok

Üç kadar saçma bişey yok para tuzağı başka bişey değil 2 ve 4 önemli olan onlar temizse sıkıntı yok
2li temizdi canım 4 lu sanırım artık zamanı geçti çünkü dün 20 haftayı doldurdum. Zaten artik test mest istemiyorum. Yarinda ayrıntılı ultrasona giricem inşallah onda güzel gelicek

Arkadaslar canım çok sıkkın hersey allahtan benim için rahat ama yine de çok canım sıkıldı şeytan iste vesvese yaptırıyor. Bu zamana kadar bebegimde hiç bir sorun yoktu. Bu hafta sonucum çıktı 191/1 ihtimal down gözüküyor. Bebegimden vazgecmicegimi soyledim. Icin rahat etsin diye ambiyosentez yaptir dedi doktor. Üniversiteye sevk etti. Üniversite bebek büyük bu haftada yapmıyoruz deyip risklerini anlattı. Devlette bagirsaginda cok hafif kesin olmayan parlaklik var dedi. Ama universitede gorunmedi. Allahıma emanet yavrum. Ben vazgectim ambiyosentezden. Sonuçta kapalı kutu. Hakkınızı helal edin uzun oldu. Bana desteklrirnizi bekliyorum lütfen...
Merhabalar, bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?🤗

Back
X