Doğuma Hazırlık ikili testte cinsiyet nasıl öğreniliyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
37
0
36
Adana
kızlar bu hafta ikili test için kontrole gidiyorum.13.haftam.cinsiyeti öğrenme ihtimalim var mı?bide bu ikili test ultrasoda yapılan ayrıntılı ölçüm oluyor değil mi?doktor idrara sıkışık olarak gel dedi sanırım onun için?

kızlar bu hafta ikili test için kontrole gidiyorum.13.haftam.cinsiyeti öğrenme ihtimalim var mı?bide bu ikili test ultrasoda yapılan ayrıntılı ölçüm oluyor değil mi?doktor idrara sıkışık olarak gel dedi sanırım onun için?

canım bende girdim ama idrara sıkışık gel diyen olmadı baş ölçümü yapılıyor ayrıntılı olarak birde kan veriyosun ondaki değerlere bakılıp ortalama alınıyor hadi hayırlısı.

:)) ben mi yanlış anladım acaba.idrara sıkışık gel ded idiye hatırlıyorum :)neyse hayırlısı bakalım .teşekkür ederim cevabın içinn

yanlış anlamadın bence...bende de dr önce baktı 2 li testte sonra biraz su içi 20 dk filan bekletti idrara sıkışmam için...ilk cinsiyettini orda söyledi dr kıza benziyor dedi sonraki haftalardada tam kesinleşti....sanırım ense kalınlıgından anlıyolar yada başka bişeyden ama 16 haftadan önce yasak oldugu için söylemiyo dr lar...

yanlış anlamadın bence...bende de dr önce baktı 2 li testte sonra biraz su içi 20 dk filan bekletti idrara sıkışmam için...ilk cinsiyettini orda söyledi dr kıza benziyor dedi sonraki haftalardada tam kesinleşti....sanırım ense kalınlıgından anlıyolar yada başka bişeyden ama 16 haftadan önce yasak oldugu için söylemiyo dr lar...

öyle bir yasak oldunu bilmiyordum:) inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini de öğrenebiliriz.çok teşekkür ederim cevplarınız için

ikili testle cinsiyetin hiçbir alakası yok
cinsiyeti usgde görürsün, yani bebek gösterirse diyeyim
bazen bacakları kapalı olur vs. görünmez mesela

ikili testle cinsiyetin hiçbir alakası yok
cinsiyeti usgde görürsün, yani bebek gösterirse diyeyim
bazen bacakları kapalı olur vs. görünmez mesela

hayırlısı diyelim o zaman .ne çıkarsa bahtımıza :) annesi meraktan çatlar canm iki üç hafta daho nolcak :))

çıkmaz malesef ebnde merak la beklemiştim

üstelik kızsa 20.hafatdan öncede kesinleşmiyor :)

çıkmaz malesef ebnde merak la beklemiştim

üstelik kızsa 20.hafatdan öncede kesinleşmiyor :)
[/QUOTE
yeterki kız olsun 30 hafta da beklerim :)) büyük konşmayalm tabi:)hayırlısı olsunn . kız olmasını çok istiyorm ama erkek gbi hissediyorum oyüzden bu merakımm :))

eli ayapı düzgün olsun arkadaşım hayırlı evlat olsun inan burda okadar dertli insan varki
her dakka şükrediyorm :16:

eli ayapı düzgün olsun arkadaşım hayırlı evlat olsun inan burda okadar dertli insan varki
her dakka şükrediyorm :16:

çok şükür canım allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin bunlar işin eğlence kısmı :) .çocuk sahibi olmak için uğraşan onca insan varken cinsiyet seçmek nankörlük olur.allah olmayan herkese ve hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin inşallah .

Back
X