- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 35
- Konu Sahibi incicinar16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladınız bende kız istiyorum hayırlısı bakalım 1 ay sonra netleşir
Nerden anladınız bende kız istiyorum hayırlısı bakalım 1 ay sonra netleşir
Yani Allah gonlunuze gore versin ama emin gibiyim nub 45 derece ve uzeri duruyorNerden anladınız bende kız istiyorum hayırlısı bakalım 1 ay sonra netleşir
Amin saol rüyamda doktorun bana %80 kız olcak diyodu tatlı yiyordum bakalım ne olucak bir ay sonra netleşir cinsiyeti :)Yani Allah gonlunuze gore versin ama emin gibiyim nub 45 derece ve uzeri duruyor
Ruyada kız görenin erkek erkek görenin kız oluyormuş canım öyle diyorlar.Amin saol rüyamda doktorun bana %80 kız olcak diyodu tatlı yiyordum bakalım ne olucak bir ay sonra netleşir cinsiyeti :)
yattığı açıya göre mi teşhis koyuyuosunuz merak ettimYani Allah gonlunuze gore versin ama emin gibiyim nub 45 derece ve uzeri duruyor
Nub (genital cikinti) un acisina goreyattığı açıya göre mi teşhis koyuyuosunuz merak ettim
Hayır 12 haftada gittim doktor erkek gibi cıkıntı gördüm sanki dedi haziranda bida gidecem bakalım hayırlısı :)cinsiyeti belli oldu mu
Cinsiyeti ne merak ettimHayır 12 haftada gittim doktor erkek gibi cıkıntı gördüm sanki dedi haziranda bida gidecem bakalım hayırlısı :)
Banada bakabilirminsinizNub (genital cikinti) un acisina gore