- 16 Ekim 2014
- 212
- 51
- 123
- 36
- Konu Sahibi adyesmerim
arkadaşlar ben 13+1 de ikili test için gitcem doktora... c,nsyetini öğrenmem mümkünmü sizce..aranızda öğrenen oldu mu 2li tesste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıntılı derken 4 boyutlu olarak mıIlk bebegmde doktor muhtemelen erkek demişti 11 haftada 20.haftada kesinleşti bunda 11+5 de gidicem inşallah bişey söylerler ayrıntılıda bakılırsa söylerler bence devlet hastaneleri söylemiyo 3 lü taramaya kadar bekletiyolar
4 boyutluda net görunur ama benimkini soyledklernde 4boyutlu degldi 2 li teste gorduler 15 dakika baktı muhtemelen erkek demiştiayrıntılı derken 4 boyutlu olarak mı
4 boyutluda net görunur ama benimkini soyledklernde 4boyutlu degldi 2 li teste gorduler 15 dakika baktı muhtemelen erkek demişti[/QUOTE
inş bnmde görünr :)
yarın ikili teste gircem canımBirde genital nub teorisi war resimden bakp anlıyolar bide ona bak istersen
erkeğe benzior dedi dktoryarın ikili teste gircem canım
amin inş canımHayırlı olsun hayırlısıyla saglıkla al kucagna inşallah
-bende yarın 2 li tarama testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebişim iyidir sağlıklıdır evham yapıyorum galiba birazda...siz testin sonucunu ne zaman aldınız???yarın ikili teste gircem canım
sonucunu bi hafta snra verecek canım...benm ultrasona bakınca erkek dedi-bende yarın 2 li tarama testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebişim iyidir sağlıklıdır evham yapıyorum galiba birazda...siz testin sonucunu ne zaman aldınız???
-canım benimde 12.haftamda doktorum kız demişti ama 16.haftamda erkek dedi 1 ay kızım olacak sandığımdan erkek olduğunu duyunca şok oldum...şimdide bu fikre alıştım ama bi oğluşum olcak bakalım bu hafta sonu kontrolüm var doktorum kalkıpta hadi hayırlısı kızınız olacak derse ne yaparım bilmiyorum :)12+5'de hcg 35,5 Nt değeri 0.9 mm çıktı. Doktor kız dedi :)
bana da önce erkeğe benzio dedi doktor sonra kıza benzio sonra kesin kız :)-canım benimde 12.haftamda doktorum kız demişti ama 16.haftamda erkek dedi 1 ay kızım olacak sandığımdan erkek olduğunu duyunca şok oldum...şimdide bu fikre alıştım ama bi oğluşum olcak bakalım bu hafta sonu kontrolüm var doktorum kalkıpta hadi hayırlısı kızınız olacak derse ne yaparım bilmiyorum :)
-hayırlısı olsun canım...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim ilk bebeğim bu kızı da erkeği de bir yeter ki sağlıkla kucağıma alayım...bana da önce erkeğe benzio dedi doktor sonra kıza benzio sonra kesin kız :)
benmde ilk bebek caım-hayırlısı olsun canım...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim ilk bebeğim bu kızı da erkeği de bir yeter ki sağlıkla kucağıma alayım...