Doğuma Hazırlık ikili testte cinsiyett

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
-canım benimde 12.haftamda doktorum kız demişti ama 16.haftamda erkek dedi 1 ay kızım olacak sandığımdan erkek olduğunu duyunca şok oldum...şimdide bu fikre alıştım ama bi oğluşum olcak bakalım bu hafta sonu kontrolüm var doktorum kalkıpta hadi hayırlısı kızınız olacak derse ne yaparım bilmiyorum :)
Hadi ya :) Valla bende çok alıştım kız fikrine hatta pembe, kırmızı yelekler örmeye başladım. Erkek derse şok olurum. Benimde ilk bebeğim, üstelik birde düşüğüm var. Hayırlısı, sağlıklısı olsun erkek-kız farketmez başka bişey istemem. Canlarımız gelsinde bir an evvel.:anneadayı:

Hadi ya :) Valla bende çok alıştım kız fikrine hatta pembe, kırmızı yelekler örmeye başladım. Erkek derse şok olurum. Benimde ilk bebeğim, üstelik birde düşüğüm var. Hayırlısı, sağlıklısı olsun erkek-kız farketmez başka bişey istemem. Canlarımız gelsinde bir an evvel.:anneadayı:
-hayırlısı olsun canım benimde iki düşüğüm var öncesinde Rabbim bu bebeğimizi bize bağışlar inşallah...

-hayırlısı olsun canım benimde iki düşüğüm var öncesinde Rabbim bu bebeğimizi bize bağışlar inşallah...
Amin canım inşallah. İnsan çok evhamlı oluyor daha önceki yaşadıklarından dolayı. Rabbim kimseye yaşatmasın, isteyen herkese nasip etsin.

Back
X