Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla tabikide . Yıllarca cocuk sahibi olmayı bekleyenler var. Olasilik degil net bile olsa aldirmam. Ama aklımı kurcalayan herhangi bir zarari var midir? Ilk gebeligim. Tecrubesizim. Birde psikolojik açıdan insanı yıpratabilir.Bu sorunun cevabını sen vermelisin.. Eğer ki bebeğin, down sendromlu olursa, aldırmam. Ne olursa kabulümdür diyorsan yaptırmazsın.. Sonuçta bu tür testler tarama testleri ve istatistik değer verirler. Net değil, olasılık üzerine düşünürler.. Karar senin..
Test dediğin, bildiğin kan testi..İkili ve üçlü de kan dan testi yapıyorlar, tabi bebeğin ölçümleri ile birlikte.. Ortaya bir istatistik değer çıkıyor.. Diyor ki, bebeğinin down sendromu olma ihtimali bilmem kaç ta bir olasılık gibi. Tabi anne yaşı da çok etkili..asla tabikide . Yıllarca cocuk sahibi olmayı bekleyenler var. Olasilik degil net bile olsa aldirmam. Ama aklımı kurcalayan herhangi bir zarari var midir? Ilk gebeligim. Tecrubesizim. Birde psikolojik açıdan insanı yıpratabilir.
tesekkur ederim o zaman gidecem test icinTest dediğin, bildiğin kan testi..İkili ve üçlü de kan dan testi yapıyorlar, tabi bebeğin ölçümleri ile birlikte.. Ortaya bir istatistik değer çıkıyor.. Diyor ki, bebeğinin down sendromu olma ihtimali bilmem kaç ta bir olasılık gibi. Tabi anne yaşı da çok etkili..
Zaten 18. haftadan sonra, ayrıntılı ultrasyona giriyorsun.. Orada bebeğin her şeyi ortaya çıkıyor.. İç organlarına bakılıyor.. Kemikleri sayılıyor.. Kalbine, böbreklerine, damarlarına dahi bakıyorlar..
Benim fikrimi sorarsan, testlerini yaptır.. En azından için rahat olur..
13+2 :) yaptirma bos ver ogrenmesek daha iyi aldirmiycagmiza gore stres yapmaya ne gerek var yanlis olasilik cikarsa rahat bi gebelik yasayamiycaz hep vebegimiz icin üzülcez ilerde yasitlarindan farkli olcak ezileck su bu diye bence ne gelirse rabbimden gelir de ve bekle insallah saglikli kucagmizi alirizKaç haftalk gebesin
Bende yaptrmadim bazi doktorlar yanlis anliyabiliyo ve yanlis bilgi verebiliyo öğrenmeye gerek yok bence bizimkilerde istemedi zatn
benim korktugum şeyde bu. Psikolojik açıdan yıpranmak. Eşimde aynı sizin dediklerinizi diyor13+2 :) yaptirma bos ver ogrenmesek daha iyi aldirmiycagmiza gore stres yapmaya ne gerek var yanlis olasilik cikarsa rahat bi gebelik yasayamiycaz hep vebegimiz icin üzülcez ilerde yasitlarindan farkli olcak ezileck su bu diye bence ne gelirse rabbimden gelir de ve bekle insallah saglikli kucagmizi aliriz
Yok ya ogenince yipranirsin ogrenmeki saglikli olacagini dusunmen lazm ki saglikli bir gebelik geciresin yoksa bebekte yıpranacak bu surecte benim yengeme bebek zihinsel engelli dedi annesi ağlayarak gebeligini gecirdi ama cocugu masallah zehir gibibenim korktugum şeyde bu. Psikolojik açıdan yıpranmak. Eşimde aynı sizin dediklerinizi diyor
Kesinlikle :)Haklısın sanırım. Eşimi dinlemeliyim bu konuda