ikili ve üçlü test hakkında yardımmm

selvinaz26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
70
0
16
Eskişehir
selam kızlar ben 16 haftalık hamıleyım bu hafta cuma gunu kontrolum var en son 12 haftalıkken gıtmıstım kontrole doktor ozaman ıstersen 2 li test yapalım ama düşünmek istiyorum dersen 16.haftada diğerni yaparız demstı acıkcası ben bu testleri yaptırmak ıstemıyorum doktorada sordum yaptırmazsam ALLAH korusun ama bebegım sağlıklı degılse doğumda bı sorun cıkarmı dedım hayır hıç bi sorun olmaz sadece bebegini kucagına aldıgın zaman sasırırsın dedı neyse sızce bu testlrı yaptırmak cokmu gereklı yanı ben suan yaptırsam ve ALLAH korusun kötü bişi çıkarsa kesınlıkle aldırmayı dusunmuyorum oyuzden yaptırıpta hamıleliğimi stresli gecırmek ıstemıyorum hem eskıden bu testler falan yokmus yenılerde ortaya cıkmaya basladı annelerımız bıze hıc test falan yaptırmamıs ama çok şükür sağlıklıyız neyse cok uzattım,:) siz ne tavsiye edersnız testleri yaptırsammı yaptırmasammı????

2 li testin zamanı kaçmış çünkü 12-14. haftada yapılması gerekir ve genelde en güvenilir olanıdır... şimdi senin 3 lü veya 4 lü test yaptırman önerilir... karar senin kararın... ben ikili test yaptırdım bi sorun çıksada aldırmayacaktım ama ne olursa olsun herşeye hazırlıklı olmak istedim tabi hala bi garantisi yok hiç birşeyin ama yine de keşke yaptırsaydım demek beni daha çok üzerdi......... 2 liden sonra bi tarama testi yaptırmadım dr.um gerek görmedi genelde yaşı 30-35 in üstünde olanlara öneriliyor..........ama 22. haftada detaylı ultrasona girdik...........bu da klasiktir olması gerekir........karar senin canım........... sağlıkla al evladını kucağına inşallah

cevabın içn teşekkürler canım ikili testi kaçırdım zaten onu biliyorum ama ben sanırım 3lü yada 4 lüde yaptırmayacam RABBİM sonuçta vermıs bıze bu evladı her ne sekılde olursa olsun kabul edıcez ben illa yapılması gereklımı onu merak etmıstım sadece gercı doktorum zorunlu degıl demıstı ama bıde burdan fıkır alayım dedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…