İkimizde de anormal durumlar

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.330
16.358
248
Merhaba hanımlar,
Eşimle yaklasık 9 gün önce gün aşırı korunmasız iliskiye girmeye başladık. O günden beri bende aşırı vajinal akıntı var. Aşırıdan kastım miktarı değil; sıklığı. Şeffaf ya da hafif beyaz gibi oluyor. Hamilelik ihtimalinden dolayı mıdır? Sebebi nedir acaba.

Bir de enn son bugün eşimin cinsel organının ucunda cok hafif bir kanama belirdi ilişki sonrasında. Yıkadı sonra geçti. Açıkçası korktuk. Bende yok kanama ama onda var... Yardımcı olursanız cok sevinicem.

Merhaba hanımlar,
Eşimle yaklasık 9 gün önce gün aşırı korunmasız iliskiye girmeye başladık. O günden beri bende aşırı vajinal akıntı var. Aşırıdan kastım miktarı değil; sıklığı. Şeffaf ya da hafif beyaz gibi oluyor. Hamilelik ihtimalinden dolayı mıdır? Sebebi nedir acaba.

Bir de enn son bugün eşimin cinsel organının ucunda cok hafif bir kanama belirdi ilişki sonrasında. Yıkadı sonra geçti. Açıkçası korktuk. Bende yok kanama ama onda var... Yardımcı olursanız cok sevinicem.

Gebelik oluştuysa yerleşme kanaması olabilir. Yumurtlama dönemiyse yumurtlama kanaması olabilir

Yorumunuz icin teşekkürler. Gebelik bu kadar erken oluşur mu peki? 9 gün gibi bir süreçte

Oluşur tabiki. Aşılama tedavilerinde 11.gün kan tahlili yapılır. Ama her lekelenmeye gebelik değil tabiki. 2. bir yumurtlamada olabilir. Ben yumurtlama dönemlerimde lekelenme yaşıyordum mesela.

Oluşur tabiki. Aşılama tedavilerinde 11.gün kan tahlili yapılır. Ama her lekelenmeye gebelik değil tabiki. 2. bir yumurtlamada olabilir. Ben yumurtlama dönemlerimde lekelenme yaşıyordum mesela.

telefonuma adet takvimi indirdim, yumurtlama dönemim geçeli yaklaşık 1 hafta oluyor. bir 4-5 gün bekleyip gebelik testi yapacağım. cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba hanımlar,

Kanamanın eşinizden olduğuna emin misiniz? Sizde bir tahriş veya yaralanma olduysa eşinizde görmüş olabilirsiniz kanamayı.

Back
X