İkimizden de iğreniyorum

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
Senden de nefret ediyorum kendimden de. Nankör bir ölümlü olduğunu unutup güvenmiştim ne kadar ucuz bir güvenim varmış ki senin gibi birine inandım. Tam olarak aldatılmak sayılmaz çünkü ilişkimiz düzende değildi bu düpedüz "parmağında oynatma"!!

İlk başlarda iyiydik sevdiğini bile söylemişti bana çok kaptırmayayım kendimi dedim geri çekildim hep hani normal dozundaydı. Sonra bi kaç tartışma yaşadık biraz kırgın kaldık bu aralarda facede falan bi kız adı geçer oldu sordum kim bu falan diye işte akrabam severim iyidir aramız bilmem ne dedi.

Yeniyiz daha diye aileyi bilmiyorum tabi bugün bi gördüğüm cümle kafama denk etti o akrabası falan değil bildiğin sevgiliymiş bizim kırgın olduğumuz zamanda ayarlamış belli. Düşünüyorumda böle 2-3 gün içinde kimse kimseyi bulmaz öncesi vardır bence hadi onu geçtim nasıl kabak gibi yazıyodunda ben anlamadım ya!! Bildiğin sevgilisi olan bi adama yazmışımbu kadar aptal olmasaydım keşke kendimden aptallığımdan onun yaptığı adilikten iğrendim. Kim bilir kıza bile neler söyledin çık karşıma beni arama de kazık kadar insanlarız biz güvenmek isteyipte bu güven hep insanın elinde kalmak zorunda mı adamın metresi olmuşum ya!!!

Senden de nefret ediyorum kendimden de. Nankör bir ölümlü olduğunu unutup güvenmiştim ne kadar ucuz bir güvenim varmış ki senin gibi birine inandım. Tam olarak aldatılmak sayılmaz çünkü ilişkimiz düzende değildi bu düpedüz "parmağında oynatma"!!

İlk başlarda iyiydik sevdiğini bile söylemişti bana çok kaptırmayayım kendimi dedim geri çekildim hep hani normal dozundaydı. Sonra bi kaç tartışma yaşadık biraz kırgın kaldık bu aralarda facede falan bi kız adı geçer oldu sordum kim bu falan diye işte akrabam severim iyidir aramız bilmem ne dedi.

Yeniyiz daha diye aileyi bilmiyorum tabi bugün bi gördüğüm cümle kafama denk etti o akrabası falan değil bildiğin sevgiliymiş bizim kırgın olduğumuz zamanda ayarlamış belli. Düşünüyorumda böle 2-3 gün içinde kimse kimseyi bulmaz öncesi vardır bence hadi onu geçtim nasıl kabak gibi yazıyodunda ben anlamadım ya!! Bildiğin sevgilisi olan bi adama yazmışımbu kadar aptal olmasaydım keşke kendimden aptallığımdan onun yaptığı adilikten iğrendim. Kim bilir kıza bile neler söyledin çık karşıma beni arama de kazık kadar insanlarız biz güvenmek isteyipte bu güven hep insanın elinde kalmak zorunda mı adamın metresi olmuşum ya!!!
ne karaktersiz bi adammıs bence böyle birinden kurtulduğun icin sevinmelisin iyiki gercek yüzünü gördün hic göremeyedebilirdin kendini iyce kaptırabilirdin bian önce kurtulman iyi olmus karsına iyi biri cıkar elbet böyle karaktersiz adamlar da cok tabi insallah birdaha böyle biri denk gelmez yasadığın kolay değil ama böyle biri icin yıpratma kendini daha fazla sükret gercek yüzünü gördüğün icin üzülmemeye calıs

O kıza her şeyi açıkla seni kullanmak neymiş anlasın pislik herif. Geç olmadan anlamissin karakterini şanslisin üzülme
Kızı bulamam ki adresi falan yok mesaj attım işte anlayınca durumu cevap yazmadı kız yanındaydı belkide çok beklemeden engelledim

Kızı bulamam ki adresi falan yok mesaj attım işte anlayınca durumu cevap yazmadı kız yanındaydı belkide çok beklemeden engelledim
Tüh ya keşke adresi ya da fece si olsaymis böyle erkeklere az bile. Seni saf zannetmiş belliki kendini de çok zekii

Kendinden igrenme adamdan igren.

Nisanli, evli olup yuzugunu cikarip sevgili arayan mi istersin, senin herif gibisini mi......her cesit asagilik adam var, asina boyle bir sey gelen tek insan sen degilsin ki. Salla gec. uzme kendini.
Karaktersizlik sınırını aşıyo bu erkekler bana dese bitti diye tamam der silerim bu arkadaş bide "yalandan nefret ederdi" ironiye bak. Tüm hata benim nasıl anlamadım ben kim bilir kız beni öğrenseydi ne çok hakaret edicekti arkamdan

Cümle değil emojiydi kalpler falan böyle kızın adı yazıyo falan bide görceğimi bile bile yazmış yüzsüz !!!
karektersiz herif,hiç üzülmeyin hatta sevinin.daha yolun başındayken kişiliğini görüp öğrenmiş oldunuz.ben olsam faceden çıkarır,telefonlarınada bakmaz siler atardım,ayrıldım demek için bile bundan sonra muhattap olmayın.

karektersiz herif,hiç üzülmeyin hatta sevinin.daha yolun başındayken kişiliğini görüp öğrenmiş oldunuz.ben olsam faceden çıkarır,telefonlarınada bakmaz siler atardım,bence bundan sonra muhattap olmayın.
Çoktan her yerden engelledim daha fazla midem almadı yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en dürüst insanlardan biriydi

fst: 38939152 .!.:
Dua etmeyi bile o öğretmişti inanç konusunda sorunlarım vardı şimdi bana öğrettiği en güzel dualar onu unutmak için olcak bu yaşta yaşadığımız iğrençliğe bak

Hayat tecrubelerle dolu canim..
İyisiyle kotusuyle..
Her iste bir hayir vardir..

Back
X