Senden de nefret ediyorum kendimden de. Nankör bir ölümlü olduğunu unutup güvenmiştim ne kadar ucuz bir güvenim varmış ki senin gibi birine inandım. Tam olarak aldatılmak sayılmaz çünkü ilişkimiz düzende değildi bu düpedüz "parmağında oynatma"!!
İlk başlarda iyiydik sevdiğini bile söylemişti bana çok kaptırmayayım kendimi dedim geri çekildim hep hani normal dozundaydı. Sonra bi kaç tartışma yaşadık biraz kırgın kaldık bu aralarda facede falan bi kız adı geçer oldu sordum kim bu falan diye işte akrabam severim iyidir aramız bilmem ne dedi.
Yeniyiz daha diye aileyi bilmiyorum tabi bugün bi gördüğüm cümle kafama denk etti o akrabası falan değil bildiğin sevgiliymiş bizim kırgın olduğumuz zamanda ayarlamış belli. Düşünüyorumda böle 2-3 gün içinde kimse kimseyi bulmaz öncesi vardır bence hadi onu geçtim nasıl kabak gibi yazıyodunda ben anlamadım ya!! Bildiğin sevgilisi olan bi adama yazmışımbu kadar aptal olmasaydım keşke kendimden aptallığımdan onun yaptığı adilikten iğrendim. Kim bilir kıza bile neler söyledin çık karşıma beni arama de kazık kadar insanlarız biz güvenmek isteyipte bu güven hep insanın elinde kalmak zorunda mı adamın metresi olmuşum ya!!!