İkimizden de iğreniyorum

Bence soyle o kiza.
Kesinlikle soyle.
Boylece hep o sahisa iyi bi ders vermis olursun.
Hemde belkide bu kisiyle evlilik hayalleri kuran bi genc kizi kurtarirsin.

Bugün ki konularda var bişey :)
lanetli pazartesi gibi bişey oldu,açılan konulara bakıyorum da...

zamanında yırtmışsın,akıllı olmak bir başka
hiç suçlama kendini...diğer kızlara nazaran gözün baya açık :)
Mart ayının kedilerdeki husumeti gibi erkeklerde de bişiler var bu ara yörüngelerinin fazla dışına çıkıyorlar işte bunlar hep midesizlikten. Sevgilim var dese taşa tutucam sanki :KK45:

Bence soyle o kiza.
Kesinlikle soyle.
Boylece hep o sahisa iyi bi ders vermis olursun.
Hemde belkide bu kisiyle evlilik hayalleri kuran bi genc kizi kurtarirsin.
Bana bi sürü yalan söyleyen adam ona kim bilir neler söyler ben arada kalırım aramızı açmaya çalışır der kız akıllı olmaya çalışsın artk aklıma bişey gelmiyor üzülüyorum da benim mesaj atmamdan korkmadığına göre kendini güveniyor beyimiz

Senden de nefret ediyorum kendimden de. Nankör bir ölümlü olduğunu unutup güvenmiştim ne kadar ucuz bir güvenim varmış ki senin gibi birine inandım. Tam olarak aldatılmak sayılmaz çünkü ilişkimiz düzende değildi bu düpedüz "parmağında oynatma"!!

İlk başlarda iyiydik sevdiğini bile söylemişti bana çok kaptırmayayım kendimi dedim geri çekildim hep hani normal dozundaydı. Sonra bi kaç tartışma yaşadık biraz kırgın kaldık bu aralarda facede falan bi kız adı geçer oldu sordum kim bu falan diye işte akrabam severim iyidir aramız bilmem ne dedi.

Yeniyiz daha diye aileyi bilmiyorum tabi bugün bi gördüğüm cümle kafama denk etti o akrabası falan değil bildiğin sevgiliymiş bizim kırgın olduğumuz zamanda ayarlamış belli. Düşünüyorumda böle 2-3 gün içinde kimse kimseyi bulmaz öncesi vardır bence hadi onu geçtim nasıl kabak gibi yazıyodunda ben anlamadım ya!! Bildiğin sevgilisi olan bi adama yazmışımbu kadar aptal olmasaydım keşke kendimden aptallığımdan onun yaptığı adilikten iğrendim. Kim bilir kıza bile neler söyledin çık karşıma beni arama de kazık kadar insanlarız biz güvenmek isteyipte bu güven hep insanın elinde kalmak zorunda mı adamın metresi olmuşum ya!!!

“yazışmışım” derken. Sen bu insanla sanal sevgili miydin?

kendinden iğrenme.senin suçun yokki.insanların alnında şerefsiz yazmıyorki canım nerden bilecektin.şükürki erkenden görmüşsün gerçek yüzünü.özür dilersede affetme.bir yapan bidaha yapar.böyle şeylerin affı olmaz.
Affetmeyi geçtim ondan iğrenmem ayrı bide kendimden iğrendim kıza mesajlarımı gösterip işte takılıyor bana falan demiş bile olabilir. Ben bu kadar aptal olmasaydım 2. kız konumuna düşmezdim o herkesin yaptığı hatayı yapıp "güvendim" nasıl kızıyorum kendime değdi mi bi erkek için :KK61:

“yazışmışım” derken. Sen bu insanla sanal sevgili miydin?
Yok yok sanal değil farklı şehirlerdeyiz sadece bu olaylar olurken uzaktaydık ilk başlarda normal bi ilişkiydi sevgiliydik yani sonra ayrılma durumu olmadı soğukluk girdi konuşmalr azaldı genede üzerinde bi etkiye sahiptim hesap sorucak kadar ki sordumda zaten "akrabam" dedi

Bana bi sürü yalan söyleyen adam ona kim bilir neler söyler ben arada kalırım aramızı açmaya çalışır der kız akıllı olmaya çalışsın artk aklıma bişey gelmiyor üzülüyorum da benim mesaj atmamdan korkmadığına göre kendini güveniyor beyimiz

Bir 'dost' olarak irtibata gec kizla.
Sende bi annenin evladisin oda.
Yada sahte bi profil ac baska bi kiz adiyla.
Orda oltaya dusur ve resmini cekip kiza yolla.
Belkide hic biseyden haberi yok yazik gencecik kizlarimiza.
Kadinlar destek cikmali birbirine.

Bir 'dost' olarak irtibata gec kizla.
Sende bi annenin evladisin oda.
Yada sahte bi profil ac baska bi kiz adiyla.
Orda oltaya dusur ve resmini cekip kiza yolla.
Belkide hic biseyden haberi yok yazik gencecik kizlarimiza.
Kadinlar destek cikmali birbirine.
Bende istemem tabiki o kızıda kandırmasını yalanlarına alet etmesini fakt kıza ulaşabiliceğim hiç bir yol yok kızın hesabı yok cünkü ortada bi kız var fakat kimdir nedir bilmiyorum. Kızun yanındayken bile bana hiçbir şey söylemedi korkusu çekinmesi yok benim mesajlarımı görür falan diye ki silmediyse kız numaramı görünce sorucak mutlaka yada benimle irtibata geçerse anlatırım durumu

Back
X