ikimizin kalbinde de aynı kişi :(

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
öncelikle merhaba
arkadaslar sizden akıl istiyorum.benim cok yakın sayılmayan bir arkadasım birinden hoslanıyordu.gidip karsı tarafa herseyi anlattı ama o kişi onunla böyle birsey olamayacagını düzgün birsekilde arkadasıma söyledi.aradan belli bi süre gectikten sonra bu kişiye karsı birseyler hissettiğimi farkettim.(onunla sürekli aynı ortamda bulunmak zorundayım)ve bu kişi sonunda gelip benimle aynı duyguları paylastıgını itiraf etti..ona böyle birseyin asla olamayacagını söyledim.ama içim acıyor.bi yanda arkadasım diger yanda belkide ruh ikizim denilebilecek kadar iyi anlastıgım adam var.eger onunla birlikteliği secersem arkadasımın yüzüne bakamam.aslında onların arasında yasanmıslık yok ama arkadasım hala bir umut tasıyor.ona evet dersem beni onun yanında görmek onu cok üzer.cok kötü durumdayım.lütfen yardım edin.ne yapayım ben simdi:1no2:

canım çok zor durumda kalmışssın ama senin mutluluğun söz konusuyken kendinden başkasını düşünme eğer gerçekten çok iyi anlaştığını düşünüyorsan bunu arkadaşında anlayacaktır ki gerçek arkadaşınsa tabi

eğer o kişi ruh ikizin değilse o zaman o arkadaşının omzunda mı ağlayacaksın?

arkadaşınla arkadaşlık derecene bakar bence bu olay...

emin olmayan bişi için arkadasımı kaybetmeyi göze alamazdım şahsen

keske anlayabilse bizi ama sanmıyorum.o da seviyor cünkü.karsımıza kac kere cıkar ki bu kadar iyi anlasabilecegimiz biri.sonunda ikisinden birini kaybedicem.üçümüzün de mutsuz olması mı daha dogru yoksa bir kişinin mi?

eğer o kişi ruh ikizin değilse o zaman o arkadaşının omzunda mı ağlayacaksın?

arkadaşınla arkadaşlık derecene bakar bence bu olay...

ikiside iş arkadasım.sadece iş yerinde görüştügüm biri olsa da bunu yapamıyorum ona.ona söylediğimde yüzünde olusacak ifadeyi görebiliyorum.yok yapamam ben sagolun yorumlarınız için.

benim arkadaşım geldi aklıma kıssadan hisse olur belkide bu olayy...lise yıllarında çıktığım çocuk aradan 6 yıl sonra arkadaşıma teklif ediyor.. kızın aklına ilk ben geliyorum ve bir güzel morss ediyor çocuğu.. en yakın arkadaşımla çıkmışken bunları nasıl düşünebiliyorsunda nasıl bukadar yüzsüz olabiliyorsun diye paylıyor çocuğuu..hee çıksalar darılmazdım çünkü çok eskiden olan bir olay ve artık aklımın ucundan bile geçmeyen birisi... ama arkadaşım bunu anlatınca dahada çok sevdim onu:1hug:

iyi arkadaş demek iyi sevgili demek midir? bunun garantisi midir?:delphin:

sonunda mutlu ya da mutsuz olacağınızın bir garantisi yokohaoldumsmile

düşünmen gereken arkadaşını kaybetmeyi göze alıyor musun? süprizzzzz
arkadaşın senin için ne ifade ediyor? buyrunnnnnnnnn
kendini onun yerine koy bakalım ne hissedeceksin?sengözlerimebaksanab

birrine aşıksın,ona açılıyorsun,ondan red cevabı alıyorsun. sonrasında arkadaşın sevdiğin kişi ile birlikte... delikafadulden

Açıkcası bende arkadaşamın aklında biri varken gidipte o kişiyle birlikte olmazdım. Ama siz eğer duygularınızın önüne geçemeyecek kadar bağlandıysanız ilk önce arkadaşınızla konuşun ama arkadaşınızla konuşmadan bi ilişkiye başlamayın derim sonra siz kötü olursunuz

Şuan arkadaşın o kişiyi hala seviyor mu?
Yani duyguları artık eskisi gibi olmayabilir.

cok asiri samimi degilsiniz o kizla o cocukla cikmama gibi bir nedenin neden olsun
cok hoslaniyorsan
kizlada koinusabilirsin bence

Bence arkadasının senin icin ne ifade ettigi önemli?
Ama ikiside is arkadasım demissin sonucta aranda bir husumet yok yakın olmasa bile iyi anlasan,konusan insanlarsınız o kisiden hoslandıgını da sana kendi anlattıysa seni gercekten önemsiyor demektir ..

Tam anlamıyla birsey söyleyemiyorum bu konudaabilmiyorumkismile

zor bir durum ama önce kendin için yaşa....eşini yada sevgilisini elinden almıyosun arkadaşının kendini suçlama ...

arkadaşş war arkadaşcıkk warr.arkadaşımm dediğin insann senin için ne kadarr önemli ne kadar yakınnn.hem sen arkadaşlarında sölediği gibi sewgilisini kocasını elinden almıosunnn.aralarındaa bişey geçmiş deilll.eğerkii karşındaki çocuktann eminsenn bence dene

bence ne arkadasinın ne de senin bunu düşünmeniz bile saçma..
arkadasın o cocuktan hoşlanmış tamam ama cocuk istememiş..olay burada biter..arkadasın cocuğu sahiplenemez..
bak sana bir olay anlatiyim; benim yazlıktan çocukluğumdan beri asık oldugum biri vardı hatta ilk askım..o da bana asikti..yazları çıkardık,yaz askı misali:) ve bütün site,bütün arkadaslarımız bilirdi bizim askımızı :) bir yaz bunun bana ilgisinin az olduğunu fark ettim ve o yaz 1,5 aylığına başka yere gidecektim gitmeden önce kızları çektim bı kenara(kızlardan biride yani kankam o da cocuğun kuzeni) bakın dedim ben donene kadar bu isi ayarlayın,ben dondugumde bu gene bana ilgi göstersin fln diye..ben gittim ve bir geldim ki o konuştuğum kızlardan biri(kızların hepsiyle kankaydik) bununla çıkmaya başlamış..ağzımı acmadım,açamam çünkü,o cocuk benim tapulu malim mı?iyi tamam ben asık olabilirim ama o bana artık asık değil!benim hiç bir soz hakkım olamaz,olmamalı!ne tavır yaptım,ne laf söyledim..tam tersi yine o yaz hep beraber takıldık..sonra ayrıldılar ama gercekten icimde en ufak bir kin nefret bilmem ne olmadı..
olabilir,aynı kisiye asık olabilirsiniz,sevebilirsin,ama bu sahiplenebilirsiniz anlamına gelmez!
ben senin yerinde olsam arkadas falan dinlemez çıkardım,arkadasıma gider durumu anlatırdım eğer gercekten arkadasimsa zaten o da mantıklı düşünür ve hır gür çıkartmaz,ha çıkartırsa da kendi bilir der yoluma devam ederim..o cocuk arkadasinın tapulu malı değil,bugün sen olmasan başkasıyla çıkacak cocuk..bunu da kaldırmak zorunda bana göre..

Burada önemli olan arkadaşlık durumunuz, samimiyetiniz.
Eğer çok yakın değilseniz bu durum aranızda sorun yaratmaz.

arkadaşının sevmesi demek senin duygularına gem vurmayı gerektirmez. sonuçta karşındaki kişde senden hoşlanıyor. bende kabul etmeliydin. eğer arkadaşın sana bişey diycek olursada bende hoşlanıyordum ama sana söylemedim çünkü senin hoşlandığını biliyordum. bana teklifle gelince ilk önce reddettim ama şimdi kabul ettim de olur biter

bence arkadaşınla konuşup hala o kişiye karşı neler hissettiğinin öğrenmelisin birde ruh ikizi dediğin adam ya sizi çok üzerse o zmn kiminle dertleşiceksiniz?bu durmlarda arkadaşnız önemlidir bnce ama eğer gerçktn arkadaşnzn duyguları ona karşı eskisi gibi deilse sizi anlayan bir arkadaşsa bnce sizi kıskanmaz..ama önemli olan karşınızdaki kişinin doğru kişi olması lazım?bilmiyorumkismile

Back
X