- 21 Temmuz 2024
- 223
- 11
- 18
- 28
- Konu Sahibi melissa-35
Benim bugün ikinci aşılamam yapıldı ikinci aşılama da hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü bel ağrısından yatamıyorum bacaklarım çok ağrıyor göğüslerim ağrıyor yani regl olacakmışım gibi çok kötü ağrılarım varMerhaba canım, benim de Salı günü aşılamam yapıldı. Senden bir gün önce, nasıl hissediyorsun kendini![]()
Sen Duphaston kullanıyor musun?Çok kötü bel ağrısından yatamıyorum bacaklarım çok ağrıyor göğüslerim ağrıyor yani regl olacakmışım gibi çok kötü ağrılarım
Hayır o ne doktor bana sadece progestan verdi gece 1 kere fitil olarakSen Duphaston kullanıyor musun?
Duphastonda progesteron ilacı ama hap şeklinde ben 8 saat ara ile içiyorum, ama fitil olarak kullandıran doktorlarda var tabiHayır o ne doktor bana sadece progestan verdi gece 1 kere fitil olarak
Sonuçta herşey allahtan, bu tedavimizde olumsuz olursa devam edeceğiz allahım iziniyleHayır o ne doktor bana sadece progestan verdi gece 1 kere fitil olarak
Sen Duphaston kullanıyor
Valh bu 2 Ci olduğu için ilkinde yaptığım kadar ay çok dikkat ediyorum diyemem gayet de çıkıyorum yürüyorum eğleniyorum temizliğimi yapıyorum hareket halindeyim sürekli yat dinlen aman bir şey yapma tutmaz düşer psikolojisinde asla değilim yapmıyorum öyle şeyler benim normalde de zaten adet olacağım zaman çok fazla ağrılı ve şiddetli geçer iki hafta önceden başlar göğüslerim o yüzden aşılamadan bir gün sonrası başladı agrilari artık şu an tam ağrıyor bir de bugün ekstra kasık ağrılarım oldu sırt ağrım bir haftadır var bir de her aşılama yaptığında kabız oluyorumDuphastonda progesteron ilacı ama hap şeklinde ben 8 saat ara ile içiyorum, ama fitil olarak kullandıran doktorlarda var tabieğer benim kullandığım hapı kullanıyor olsaydın şikayetlerin yan etki diyecektim. Çünkü belirtilerimiz için çok erken, şu günde olsa olsa olabilecek tek hamilelik belirtisi hafif kaşık ağrısı ve belki meme hassasiyeti olabilir. O da zaten adet belirtisi ile aynı olduğu için anlamamız imkansız. O yüzden içi ferah tut, kafanı rahatlat
bol bol nefes egzersizi yap, hafif yürüyüş yap ve seni mutlu eden müzikler dinle ben öyle yapıyorum
![]()
Ay kesinlikle bende kabızlık var ama öyle böyle değil krizlere girdim, onun içinde iki şey yaptım kahvaltı yerine activia yoğurt kullandım, geç kahvaltı yaptım. Birde gece yatmadan bir yemek kaşığı saf zeytinyağı yuttum. O beni çok rahatlatttıValh bu 2 Ci olduğu için ilkinde yaptığım kadar ay çok dikkat ediyorum diyemem gayet de çıkıyorum yürüyorum eğleniyorum temizliğimi yapıyorum hareket halindeyim sürekli yat dinlen aman bir şey yapma tutmaz düşer psikolojisinde asla değilim yapmıyorum öyle şeyler benim normalde de zaten adet olacağım zaman çok fazla ağrılı ve şiddetli geçer iki hafta önceden başlar göğüslerim o yüzden aşılamadan bir gün sonrası başladı agrilari artık şu an tam ağrıyor bir de bugün ekstra kasık ağrılarım oldu sırt ağrım bir haftadır var bir de her aşılama yaptığında kabız oluyorum
4 gün sonra güzel haberlerle dönersin inşallah ünlü çarşamba günü adet günüm normalde çarşamba günü adet olmazsa ona göre bakacağımAy kesinlikle bende kabızlık var ama öyle böyle değil krizlere girdim, onun içinde iki şey yaptım kahvaltı yerine activia yoğurt kullandım, geç kahvaltı yaptım. Birde gece yatmadan bir yemek kaşığı saf zeytinyağı yuttum. O beni çok rahatlatttıartık test günümüze az kaldı. Bugün 10. Günüm artık, Salı test vermeye giderim
![]()
İnşallah pozitif sonucu alırsınızAy kesinlikle bende kabızlık var ama öyle böyle değil krizlere girdim, onun içinde iki şey yaptım kahvaltı yerine activia yoğurt kullandım, geç kahvaltı yaptım. Birde gece yatmadan bir yemek kaşığı saf zeytinyağı yuttum. O beni çok rahatlatttıartık test günümüze az kaldı. Bugün 10. Günüm artık, Salı test vermeye giderim
![]()
İnşlh Valh çok fazla sırtım var bel ağrım var bide dün çok kasık ağrım oldu ama bel ve şort ağrım hiç geçmiyorİnşallah pozitif sonucu alırsınız