İğneler kişiye göre değişiyor devlet yüzde sekseni ödüyor 200ile 500 arası tutuyor raporun varsaKizlar igneler n kadar tutuyor? Bi de üniversite hastanesinde asilama n kadar mal oluyor bilgisi tecrubesi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneler kişiye göre değişiyor devlet yüzde sekseni ödüyor 200ile 500 arası tutuyor raporun varsaKizlar igneler n kadar tutuyor? Bi de üniversite hastanesinde asilama n kadar mal oluyor bilgisi tecrubesi olan var mi
Benim beş günlük ignem 370 TL y di doktor bir yere gönderdi 260 TL ye aldım ben.Kizlar igneler n kadar tutuyor? Bi de üniversite hastanesinde asilama n kadar mal oluyor bilgisi tecrubesi olan var mi
Kayserideyim. Burda universite hastanesne gitmeyi dusunuyorum. Ama bu rapor nasil alinio ya da gerekli sartlar ne? Tedaviye yeni baslicamdan kinu hakkinda hic bi bilgim yokHangi şehirdesin ysabir
Devlet hastanesinde ilaç haricinde para ödenmiyor.
Benim ila
Üniversite hastaneleri hakkında bilgim yok canımKayserideyim. Burda universite hastanesne gitmeyi dusunuyorum. Ama bu rapor nasil alinio ya da gerekli sartlar ne? Tedaviye yeni baslicamdan kinu hakkinda hic bi bilgim yok
Hadi bakalım hayırlısı olsun canm inslhh tutar dualarim sizinle..Rabbim YARDIMCINIZ olsunmrb arkadaşlar bende 24 şubatta ikinci aşılamamı oldum bekliyorum inş bebeklerimizi kucağımıza alırız
sağol canım inş tutar dua etmekten başka bişey gelmiyo elimdenHadi bakalım hayırlısı olsun canm inslhh tutar dualarim sizinle..Rabbim YARDIMCINIZ olsun
Arkadaslar asilama icin esinizin degerleri nasıldı bizim biraz dusuk ama aşılamaya uygun sanırım ? Emin değilim bir oglum var benim ikinci iicn uğraşıyoruz Baya Nazli çıktı bende Bi kac ay sonra belki asılaMa denerim diyorum :)