Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devlet hastanesinde ilaç haricinde para ödenmiyor.
Benim ilaçlarım180tuttu. Hemde çok ilgililer. Ben çok memnun kaldım. Neredeyse özele gidecektim. İnternette okudum devlet hastanesini anlatmışlar. İnfertilite polikliniği randevu alıp gittim. Özel gibi randevu saatim geldi hemen zamanında girdim. Bütün tahlilleri filmim hazırdı. Hemen işlemlerim başladı. Hatta bazen özel hastanede daha çok beklediğim oluyor deli oluyorum bir sürü para alıp bekletiyorum diye.

Son düzenleme:
Hamile kalan arkadaslara birsey soracağım, kızlar asilamadan sonra eslerinizle birlikte oldunuz mu ve kaç gün sonra birlikte oldunuz. Ben de 2. Asilamami yaptırdım ve bu kez baya özen göstermeye çalışıyorum

mrb arkadaşlar bende 24 şubatta ikinci aşılamamı oldum bekliyorum inş bebeklerimizi kucağımıza alırız

Arkadaslar asilama icin esinizin degerleri nasıldı bizim biraz dusuk ama aşılamaya uygun sanırım ? Emin değilim bir oglum var benim ikinci iicn uğraşıyoruz Baya Nazli çıktı bende Bi kac ay sonra belki asılaMa denerim diyorum :)

Slm hanimlar ilk aşilamasi tutan varmi veya duyan ??ben ilk aşilamam yapildi merak ediyorum mart 22 snde

Arkadaslar asilama icin esinizin degerleri nasıldı bizim biraz dusuk ama aşılamaya uygun sanırım ? Emin değilim bir oglum var benim ikinci iicn uğraşıyoruz Baya Nazli çıktı bende Bi kac ay sonra belki asılaMa denerim diyorum :)

Yıkama sonrası 85 milyondu, %25 ileri hareketliydi ama yine de olmadı. Bence bununla da ilgisi yok, olmayınca olmuyor işte, ben de böylece görmüş oldum.

Back
X