Aşılama İkinci aşılamamı yaptırdım.İki aşılama , iki ayrı doktor ve iki tamamen farklı tedavi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ezel.nal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
66
0
86
46
Ankara
Ardaşlar dün ikinci aşılamam oldu. İlki başarısız olunca birazda ilgisizlikten ikincisini farklı bir doktorla yaptık. ne kullandıkları ilaçlar ne iğne hiçbiri birbirine benzemiyor. söyledikleri ve yaptıkları o kadar farklı ki hangisine inanacağımı şaşırdım. Çok garip değilmi?

hayırlı olsun aşılaman canım her dr un yöntemi farklıdır ve şeklide kimi iki defa yapıyor kimi ise bi aşılama önemli olan sonuç bence inş tutar canım

hayırlısı olsun cnm..bende ilk aşılamamdan hiç memnun kalmadım..eksik bişiler olduğunu düşünüyorum..bende 2. aşılamamı farklı bi doktorda yapıcam..inşallah ikinci aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum da..ilk aşılamanda nasıl bi tedavi gördün , şimdikinde nasıl?biraz bahsedermisin sakıncası yoksa...

hayırlısı olsun cnm..bende ilk aşılamamdan hiç memnun kalmadım..eksik bişiler olduğunu düşünüyorum..bende 2. aşılamamı farklı bi doktorda yapıcam..inşallah ikinci aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum da..ilk aşılamanda nasıl bi tedavi gördün , şimdikinde nasıl?biraz bahsedermisin sakıncası yoksa...
Klomenle başladım cnm. Aynı zamanda estrafom gibi bi ilaç verdi. Günde iki defa onu kullandım. Aşılama günü. Progeston ve aspirin başladım. Estrefom da bitene kadar devam etti. Bir tane çatlatma iğnesi oldum. Küçük bir iğneydi. Kendim yaptım. İkincide klomen dışında başka bir ilaç vermedi. Gerek yok dedi. İkinci aşılamamda idrara sıkışık olmam istendi. Ultrasonda bakarak aşılama yaptı. İlkinde bakmamıştı. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bile bakmamıştı. Ayrıca çatlatma iğneleri de farklıydı

Klomenle başladım cnm. Aynı zamanda estrafom gibi bi ilaç verdi. Günde iki defa onu kullandım. Aşılama günü. Progeston ve aspirin başladım. Estrefom da bitene kadar devam etti. Bir tane çatlatma iğnesi oldum. Küçük bir iğneydi. Kendim yaptım. İkincide klomen dışında başka bir ilaç vermedi. Gerek yok dedi. İkinci aşılamamda idrara sıkışık olmam istendi. Ultrasonda bakarak aşılama yaptı. İlkinde bakmamıştı. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bile bakmamıştı. Ayrıca çatlatma iğneleri de farklıydı

bendede bakılmadı çatlayıp çatlamadığına..her doktorun yöntemi farklı demekki..hayırlısı cnm fisfisfis

aşılamadan bahsediyorsunuz değilmi?

dr un yöntemi değil ilaçları farklı olur..

kesinlikle dr ununuz değiştirin..

benim dr um:

iğneden önce karından ultrasonla baktı. kist varmı. boyutu ne diye.

iğnemin ilk 3 gün karın ultrason yaptı yine. bugün 4. gün olacak. alttan bakmaya başlayacağım dedi.

sürekli kontrol altında olmalı.. bazen iğneler çok aşırıcı uyarıyor ve yumurtalar aşırı büyüyor demişti.

ne zamanki 18_20 mm e ulaştık, hemen çatlatma yapacağız dedi..

ultrasonda bakılmadan olmaz arkadaşlar..

can sağlığı bu ..

dr umun bir anlattığı olay vardı. ona anlatacağım sizlere..

dr un biri iğnelerei kadına vermiş. hergün kendin yap. 14. gün gel bana demiş. kadın da 14. gün gitmiş. dr çatlatma iğnesi yazmış. git bunu yaptır demiş. kadın o gün çatlatma iğnesi olmuş. ve sonra kadınıın yumurtaları aşırı çatlamış, karnı şişmeye başlamış, su toplamış, karından ciğerlere yayılmış su toplaması. kadın yoğun bakımda yatıyormuş..

allahım korusun hepimizi böyle şeylerden..

arkadaşlar, dr ultrasonla kontrol altında tutmuyorsa hemen yeni bir dr bulun..

ultrason kontrolü şartmış aşılamada özellikle..

her dr un farklı yöntemi yok.. başlarından hastayı savmak için yapıyorlar..

sağol arkadaşım önerilerin için..gerçekten artık doktorlarada güvenemiyoruz,hakkımızda hayırlısı...

ULTRASONA BAKMADAN KONTROL ETMEDEN İLAÇ VE ÇATLATMA İĞNESİ VERENLER Mİ VAR :1shok: KAÇIN HEMEN KAÇIN DERİM :oklava: ALLAH KORUSUN NASIL DOKTOR BUNLAR DELİLER Mİ? HERKEİN BÜNYESİ İLAÇLARA VERDİĞİ TEPKİLER FARKLI NAIL OLUR YAAAA kötükedihüso

merhaba canım ben de dokturumu degiştirdim önemli olan dogru dokturu bulmak benimkide cok degişik ilaclar verdi kac gün sonra belli olacak sonucu mutlaka yaz benim 2 haftam kaldı hayırlısı

Back
X