ikinci bahar mı ayrılık mı?

İlk günler eskisi gibi olacak "İyi ki tekrar denedim" diyecek bulutların üstünde dolaşacaksınız... Sonrasında geride bıraktığınız tüm sorunlar irili ufaklı karşınıza çıkmaya başlayacak... Şu haliyle tatlı bir anı olarak hatırlayacağınız beraberliğinize tekrar bir şans vererek ileride lanet etme tehlikesiyle karşı karşıya olabilirsiniz...

Bir erkek "Asla eskisi gibi olmaz" diyorsa gerçekten olmuyor, buna inanın...

Bazen öyle sıcak olur ki "Her şey normale döndü" dersiniz ama erkeklerin mekanizmaları bizden farklı, sıcacık adamın kalbinde buz gibi bir yer kalıyor eğer bir şeylere kafa taktı, araya ayrılık girdiyse; bu tekrar bir arada olmanızın gereksizliğinin ilk sebebi...

Siz de eskisi kadar özleyip heyecan duymuyorsanız yine de deneyip denememe arasında kaldıysanız bu içinizdeki sevgiden çok alışkanlığa bağlı olma durumu... Emin olun hayatınızda hiçbir şey eksik olmayacak onsuz... Umarım olmaz da, bundan sonraki ilişkinizde bir sorun yaşarsanız "Acaba onunla daha mutlu olur muydum?" dersiniz en fazla birkaç kez... O da gelip geçicidir...

Sizin için doğru insan, doğru zaman olsaydı şimdi böyle ikilemde kalmaz, ilişkinize devam edyor olurdunuz...

bunun cevabını en iyi sen biliyorsun...
adamın resmini al karşına ve bak...eğer özlemişsen, eğer baktığında içinde bir acı hissediyorsan, gözleri seni alıp götürüyorsa bir daha denenmeye değer galiba...
ama yok özlemedim ve yaşanmışlıklar dışında beni ona bağlayan bir durum yok diyorsan da uzatmak sadece zaman kaybı olacaktır...

çok teşekkürler arkadaşlar...
ikinizin yorumları da harika.ağzınıza sağlık..,bu arada ptesi dönecek.gelişmelerle karşınızda olurum olumlu ya da olumsuz...hayırlısı

Erkekler düz mantıktır, böyle durumlarda direk akıllarındakini söylerler. Ve eski haline dönmeyeceğini söylüyorsa gerçekten de dönmeyecektir...

O yüzden hayatınıza onsuz devam etmeniz en mantıklısı diye düşünüyorum.

teşekkürler arkadaşlar.
peki, başka fikri olan,başka bakış açısı olan var mı ?

Back
X