M meleim09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 8 0 36 Çorum 15 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meleim09 #1 ikinci bebek düşünüyoruz ama 5 aydır birşey yok.
semraozsoy GÖKTUĞ Q EYMEN PAŞALARIMM Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 2.068 0 66 Sakarya 23 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meleim09 #2 meleim09 .!.: ikinci bebek düşünüyoruz ama 5 aydır birşey yok. Genişletmek için tıkla... öncelikle merhaba bende seninle aynı durum dayım 7 yaşında bir oğlum var beş aydır ikinciyi istiyoruz iki üç defa doktorada gittim altı aydan sonra bakarım dedi kısmet oğlumda bu kadar beklememiştik ilk ayda hamile kaldım kısmet
meleim09 .!.: ikinci bebek düşünüyoruz ama 5 aydır birşey yok. Genişletmek için tıkla... öncelikle merhaba bende seninle aynı durum dayım 7 yaşında bir oğlum var beş aydır ikinciyi istiyoruz iki üç defa doktorada gittim altı aydan sonra bakarım dedi kısmet oğlumda bu kadar beklememiştik ilk ayda hamile kaldım kısmet
A anissina Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2007 63 0 86 İstanbul 25 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meleim09 #3 arkadaslar selam aynen ben de sizin gibiyim, ikinciyi istiyoruz 4 aydir tik yok, ilkinde ne kadar surmustu sizlerin
arkadaslar selam aynen ben de sizin gibiyim, ikinciyi istiyoruz 4 aydir tik yok, ilkinde ne kadar surmustu sizlerin