Doğuma Hazırlık ikinci bebege isim bulmak daha zormus?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
selam ilk bebegim erkek ikinciye hamileyim kulaga hos gelen degisik duyulmamisda olabilir isim onerileriniz varmi ilk bebegimin adi orkun ercan ama ben uyum olmasina bakmiyorum sart degil simdiden tesekkurler.

koray güzel olur bence benim oğlum olursa adını muhammet deniz koymayı düşünüyorum canım sen ne güzel bulmuşsun oğlanları benim iki kızım var üçüncü erkek olur mu acep diye süper anneler topiğindeyim hergün yöntemlerin bazısı kafama yatıyor nasip!!!!!:55:

Bebeğin hayırlı olsun ..

Beril
defne
selen
selin
pelin
tülin

beğendiğim isimlerden :)

Eymen ismini çok beğeniyorum,oğlum olursa koymak isterim :17: Allah bağışlasın bu arada güle güle büyütün evlatlarınızı.

koray güzel olur bence benim oğlum olursa adını muhammet deniz koymayı düşünüyorum canım sen ne güzel bulmuşsun oğlanları benim iki kızım var üçüncü erkek olur mu acep diye süper anneler topiğindeyim hergün yöntemlerin bazısı kafama yatıyor nasip!!!!!:55:
tesekkur ederim aslinda ilk ne olursa olsun insan ikinciyi degisik istiyor bende kiz olsun isterdim :1:tabi en basta herseyin hayirlisi allah gonlunuze gore versin insallah bu arada ben yontem falan denemedim zaten ilk bebegim tup bebek ikincisinede normal yoldan oldu ilk ogluma kaldigim gunun ayni tarihinde kaldim bunada ayni tarihlerde ogrendim :64: tesaduf oglum 10 gun gecikmeli dogdu ama bu belki gununde dogar aralari tam iki yas oluyor.

Back
X