cnm hikayen hiç yabancı gelmedi çünkü aynı olayı bende yaşadım pat diye hamile oldugmu öğrendim ve aynı senin gibiydi nerdeyse..bende 2009 şubat annesiyim ve oğlum 15aylıkken hamile kaldım ,aynı senin gibi emziriyordum..başta bende çok ağladım çok kahrettim kendimi..depresyona girmiştim nerdeyse ama zamanla insan alışıyor..benim oğlumda aşırı düşkündü ama Allah tarafından bırakırkenhiç zorlanmadım sanırım hamleiklte hormonların değişmesi yüzünden sütün tadıda değişiyor,eskisi gibi emmez olmuştu,bırakırkende hiç öyle aşırı aramadı..küçük kutu mevya suları ve çeşitli sütler aldım(hani muzlu,çilekli) fln onlardan verim eline daha çabuk atlattık..bir kere bıraktımrya başladıgında bir daha verme çünkü o zaman hiç söz dinlemez hep ister..şimdi diyeceksin ne güzel yazmışsın kolay gene ama gerçekten ilk dönem sıkıntılıydım ama sırf kendi düşünce yapımdan..hatta hamileyim bölümüne o dönem bir arkadaş topik açmıştı bak linkini vereyimde oku senin benim gibi ne insanlar var..bu topiği açan arkadaşın 6 aylık bebeği vardı ve 5aylık hamileydi o dönemde.lahusalık bittiği anda ilk ilişkide hamile kalmıştı düşün yani..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...inde-beklenmedik-bicimde-hamile-kalanlar.html
bak mutlaka oku moralin düzelir...bende kısmetse şuan 25+2 yim ve 2011 nisan annesi olacağım..birşey sormak istersen yada bunalıp dertleşmek istersen özelden mesaj atabilirsin..Rabbim bebeğinide hayırlı etsin inş..napalım Allah korusun yıllarca hiç bebek sahibi olamayanları düşünüp , şükredelim..ben şimdi hem heyecanla bebeğimi bekliyorum,hemde 2.çocukla nasıl bakıp büyüteceğim düşünceside ister istemez aklımı kurcalıyor...ama zorda olsa biliyorumki o doğupta kucagıma aldıgımda herşey güzel olacak inş..birde bende arada yaş farkı olsun çocugum 4- 5 yaşında olsun istiyordum ama valla kaç yaş arası olursa olsun sıkıntısıda ona göre farklı oluyor..görümcemde 4yaş ara ile doğurdu,benim oğlumla yaşıt kızı var ve 6yaşında bi oğlu var,inan keşke küçükken yapsaydım diyor..oğlu öyle kıskançki..şimdi anaokuluna gidiyor ama o da ayrı sıkıntı,kadın tam birini uyutuyor bu sefer oğlunu okula göndermek zorunda 8de onu gönderiyor saat 12,30da daha işlerini toparlayasıya geliyor oğlu,akşama kadar yine aynı..bende şimdi diyorum belkide böylesi daha iyi olacak Rabbim dağına göre kar verirmiş..