İkinci Bebeğin Olacak Mutlu Olamıyorum

elit55

Allah yeter
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
29
11
18
İki yaşın da bir oğlum var.beş haftalık hamileyim,hamile kalmam sürpriz oldu beklemiyordum,adet olmayı beklerken geçikince sadece kafam rahatlasin diye bir test yaptım, şok oldum pozitif çikti...iki gün ağladım.size tuhaf gelecek belki beni kinayacaksiniz! ama inanın daha erken diye istemiyorumdum...iki çocuğu başaramam oğlum ilgisiz kalır bakamam diye oğluna bakıp bakıp ağladım...alişmaya çalışıyorum ama yine de mutlu Olamıyorum... İnş. Zamanla alışırım...böyle bir durum yaşayan var mı lütfen paylaşın olurmu.

yani olan olmuş hamilesiniz, bu şekilde davranırsanız karnınızda ki çocuğa haksızlık etmiş olursunuz, sanırım ev hanımısınız bence oğlunuzla da rahat ilgilenebilirsiniz.

ne guzel ıste hem arkadas hem kardes olcaklar
ben daha sımdıden bu dogsun hemen yıne yapım arada 2 - 3 yas olsun bırlıkte buyusunler dıyorum
yası daha buyurse bılınclı olur kıskanclıkları daha zorlanırsınız
arada fazla fark yokken bırlıkte buyurler guzel olur
hayırlı olsun :)

Cnm bu bebek hop diye hemen doğmayacak.endişelenme önünde 8 ay var o Sırada oğlun daha da büyüyecek kendisini daha iyi ifade edebilecek.bence tam zamanında olmuş Rabbim en doğru zamanı bilendir Endişe etme

Cnm bu bebek hop diye hemen doğmayacak.endişelenme önünde 8 ay var o Sırada oğlun daha da büyüyecek kendisini daha iyi ifade edebilecek.bence tam zamanında olmuş Rabbim en doğru zamanı bilendir Endişe etme
Tşkler.ama ben nasıl bir psikoloji yaşamışsa ilk bebek de artık gözüm korkuyor

Tşkler.ama ben nasıl bir psikoloji yaşamışsa ilk bebek de artık gözüm korkuyor
Cnm benim de 3,5 Yaşında kızım var o iki yaşına girince Çalışmalara başladık aradaki YAŞ farkı çok Olmasın diye ama 1,5 senedir deniyoruz KARDEŞ henüz yok ne güzel Rabbim sana bir mucize göndermiş hiç üzülme oğlun çok küçük değil gerçekten bebek Doğan'a kadar daha da olgunlaşır.hiç merak etme.istemeyerek hamile kalmışsın tabi ki psikolojik bir afallama yaşarsın buna hormonlar da katılınca iş daha kötü oluyordur.tek yapman gereken bunu depresyon boyutuna taşımamak.şimdi yapmam gereken hamileliğin tadını çıkarmak

Tşkler size ben çok güçlü olduğumu düşünmuyorum ondan tedirginim

Tşkler size ben çok güçlü olduğumu düşünmuyorum ondan tedirginim
Sen bir annesin kendini Bırakma Bebeğin kalp atışlArını duyduğunda Düşüncelerin değişecektir.senrler sonra çocuklarına bakarak iyiki de sizler varsınız diyeceğine eminim.karamsar olma

Benim kızlarım arası 20.5 ay baslarda bende senin gibi düşündüm ana doğunca blraz zorlanırsın sonra herşey çok güzel olacak kimseye gereksinimi olmadı kızlarımın çok iyi ilş arkadaş oldular şimdi biri 6 biri 4 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…