İkinci bebeğinize ilki kaç yaşındayken hamile kaldınız?

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
170
53
Arkadaşlar ikinci bebeğinize ilki kaç yasındayken ya da kaç aylıkken hamile kaldınız? Ve önerdiğiniz süre nedir

İki yaş dolunca gebelik düşündüm , aralarında üç yaş var memnunum ben . bence ideal olan bu . büyüğü konusması , wc egıtımı ,uyku egıtımı var şükür . az da sabır varsa oluyo 😂

Arkadaşlar ikinci bebeğinize ilki kaç yasındayken ya da kaç aylıkken hamile kaldınız? Ve önerdiğiniz süre nedir
İkinci çocuğum doğduğunda kızım iki yaşına basmamıştı daha ve hiç pişman olmadım tabikide zor ama şuan ikiz gibiler büyümüşler üçüncüyü istiyorum Allah nasip etsin amin ❤️❤️

Ilki 9 yasindayken ikinci oldu, nasip boylemis pek planlama ile olmuyor ama ilki ilkokula baslamadan ikinciyi yapmazdim. Kucuk cocukla ikinci gebelik cok zor bence. Hem simdi ilkinin derdi bitti, ikinciye ayiracak vaktim ve enerjim var

İlki 1 yaşındayken doğum gününü kutlarken hamile olduğumu öğrendim. Küçüğü ayaklanana kadar ilki 2 buçuk yaşına geldi. Eşim akşamları büyük kızımla bende küçüğüyle ilgilendim şükür şimdi kavaga filan ediyolar ama biz böyle çok mutluyuz. Rabbim herkese nasip etsin işallah.

Back
X