ikinci bebekte gitti şansızım:(

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar işden ayrıldım uzun süreden beri giremiyordum bende kurtaş olmuştum korunma süresinden sonra denemelere başlamıştık rabbim ilk denememizde verdi ama bu seferde bebegim tutnamadı ikinci bebekte duşukle gitti doktora neden böyle oluyor diyorum testler yapın diyorum 3.bebekden sonra yapılır diyorlar ne mantık analmıyorum benim canım yanıyor anlamıyorlar bebek kayıp etmek kolaymı benim gibi olanlar varmı testlerinde ne sorunlar çıktı rabbim inş hepimize hayırlı bebekler nasip eder inş

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın,3.düşükten sonra çook ayrıntılı testler var yapılmalı ama 2.düşükten sonrada yapılması gereken bir takım testler var rahim filmi veya kanpıhtılaşması varmı yokmu diye.aynı şeyleri yaşamamak için başka bir doktora gidebilirsin

baska dr git canim
kan pihtilasma sorunu varsa cozumu cok basit
yani ufak onlemlerde gebeligin devam edebilir
bende 2. bebegimi 8. haftada kalp durmasi sebebiyle yitirdim cok yikildim ama elden ne gelir
simdide gebelik suphem var ama henuz net olmadi
olunca test yaptiricam
aslinda niyetim tr ye gelince yaptirmakti ama bebek once olursa burda yaptiricam

canım geçmiş olsun öncelikle bu konuyla ilgili bilgim yo ama bence de başka doktora git inşallah sağlıklı bir bebeğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…