- 19 Şubat 2022
- 9
- 3
- 1
- Konu Sahibi Asko kusko kiz
-
Birleşmeye kadarki denemelerimizde hep kendimi kastım, sanki orada girişe müsait hiçbir alan yok gibiydi bacaklarımla ve ellerimle hep erkek arkadaşımı ittim-limitlendirdim. Vajinismus olmamak beni daha çok mutlu eder tabii ki ama okuduğum kadarıyla vajinismus belirtileriyle eşleşiyordu. İlk birleşmemiz de o kadar kısa sürede olmamıştı ama bilmiyorum ki...Vajinismus değilmişsiniz, yalnizca korku oluşmuş. Bir muayene olmanızı oneririm. Bir şey olmaz deyip onemsizleştirmeyin. Belki rahim agzinda bir yara vardir. O kanamıştır. Kanama devam ettiyse reglin gelisini hızlandırmış demektir. Yine de muayeneye gidin. Durumunuzu anlatin. Çağdaş bir hekime gorunmeniz daha iyi olur.
Çok teşekkür ederimBenimde ilk denemem de kanamam olmadı bile çok az pembe lekem vardı. O da sonradan geldi. 2. 3. Denemede ise adet olur gibi kanamam gelmişti 1 gün boyunca. Alakası var mıdır bilmiyorum ama 2 3 ay sonra da çikolata kistimin oldugunu öğrendim. Ne olur olmaz siz doktora görünüp bi muayene olabilirsiniz.
Bu yorum beni biraz olsun rahatlattı teşekkür ederim ❤Benim ilk ilişkimde de sonraki birkaç ilişkide de kanama olmuştu. Ama öyle hepsini toplasan bir günlük pedi kaplar. Kanama miktarı değişkenlik gösterir. Belki zar kalın, belki pozisyondan dolayı zorlandınız ya da partneriniz hor davrandı. Kanama miktarı fazla olabilir bu durumlarda.
Değil mi? Sülükçüler mülükçüler var. Alimallah !!!Vajinismus değilmişsiniz, yalnizca korku oluşmuş. Bir muayene olmanızı oneririm. Bir şey olmaz deyip onemsizleştirmeyin. Belki rahim agzinda bir yara vardir. O kanamıştır. Kanama devam ettiyse reglin gelisini hızlandırmış demektir. Yine de muayeneye gidin. Durumunuzu anlatin. Çağdaş bir hekime gorunmeniz daha iyi olur.
Sanıyorum hanımefendi yargılanmak konusunda kaygı duymamam için öyle bir öneride bulundu. Konu sorumdan uzaklaşmazsa memnun olurumDeğil mi? Sülükçüler mülükçüler var. Alimallah !!!
Vajinismus olsa tam birleşme sağlanmaz, acısız penetrasyon yapamazdiniz. Kanama konusunu bilemiyorum. Korkunç bir seydir demiyorum kesinlikle. Ama muayene olmak en iyisi. Halihazirda cinsel hayat da başlamış. Duzenli olarak kontrollerinizi yaptirin.Birleşmeye kadarki denemelerimizde hep kendimi kastım, sanki orada girişe müsait hiçbir alan yok gibiydi bacaklarımla ve ellerimle hep erkek arkadaşımı ittim-limitlendirdim. Vajinismus olmamak beni daha çok mutlu eder tabii ki ama okuduğum kadarıyla vajinismus belirtileriyle eşleşiyordu. İlk birleşmemiz de o kadar kısa sürede olmamıştı ama bilmiyorum ki...
O olayın ardından ped taktım, kanama devam etmedi 2-3 damla daha kan gelmiş gibiydi, ertesi günse adetin son günü gibi çok az kahverengi bir leke oldu ve bitti.
Tekrar olursa gideceğim :/ Bu pek olağan değil mi diyorsunuz?
Çok kanamışsın, gel iki sülük atalım diyen kisilere vajinasını emdirtmesin aman haDeğil mi? Sülükçüler mülükçüler var. Alimallah !!!
Sesli güldümÇok kanamışsın, gel iki sülük atalım diyen kisilere vajinasını emdirtmesin aman ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?