Arkadaşlar acil cevap verir misiniz lütfen ilk test yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı ikinci testi yaptığımda negatif çıktı bunu bi yorumlar mısınız göğüs uçlarımda çok acı var kasık ağrıları çok yaşıyorum adetim 14 gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gecikmeye göre silik olmaması lazım. Doktora gitseniz daha iyi değil mi? Kist falan olabilirArkadaşlar acil cevap verir misiniz lütfen ilk test yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı ikinci testi yaptığımda negatif çıktı bunu bi yorumlar mısınız göğüs uçlarımda çok acı var kasık ağrıları çok yaşıyorum adetim 14 gün gecikti
Pozitif mi testim yaniGebelık varsa gec döllenme olmus 14 gun gecıkmeye gore cok silik çizgi
Özür dilerim yanlış hesapladım 8 günlük bir gecikme sonrası yaptım bu testiBu gecikmeye göre silik olmaması lazım. Doktora gitseniz daha iyi değil mi? Kist falan olabilir
Şu an 11 günlük bi gecikmem varÖzür dilerim yanlış hesapladım 8 günlük bir gecikme sonrası yaptım bu testi
Bazılarının geç döllenme olup 12 günde belli oluyor gecikmenin inşallah vardır kuzum. Bekle veya kan ver istersen. Yarın sabah kan vericem benÖzür dilerim yanlış hesapladım 8 günlük bir gecikme sonrası yaptım bu testi
İnşallah ya bu test çok umutlandırdı beni sen test yaptın mıBazılarının geç döllenme olup 12 günde belli oluyor gecikmenin inşallah vardır kuzum. Bekle veya kan ver istersen. Yarın sabah kan vericem ben![]()
Evet kuzum yaptim adetime 5 gün kaldı https://hizliresim.com/hzrkb7zİnşallah ya bu test çok umutlandırdı beni sen test yaptın mı
Adet gecikmesi olmamasına rağmen net çıkmış hamilesin bence hayırlı olsunEvet kuzum yaptim adetime 5 gün kaldı https://hizliresim.com/hzrkb7z
Nimo marka ne kadar güvenilir bilemedim. Sabahı edemiyorum![]()
Bilemiyorum ya çok yalancı pozitif yaşadım sevinemiyorum bile. Nimo markası da yalancı poztif veriyormuş. İnşallah gebeyizdir kuzum. Happymom kullanıyorsan orası daha faydalı aslında baya cevap veren oluyorAdet gecikmesi olmamasına rağmen net çıkmış hamilesin bence hayırlı olsun
İnşallah ikimize de nasip olur kaç aydır bekliyosunBilemiyorum ya çok yalancı pozitif yaşadım sevinemiyorum bile. Nimo markası da yalancı poztif veriyormuş. İnşallah gebeyizdir kuzum. Happymom kullanıyorsan orası daha faydalı aslında baya cevap veren oluyor
Bİrkac aydir düşünüyoruz kuzum da nasip artikİnşallah ikimize de nasip olur kaç aydır bekliyosun