Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne
Benimde testim dün böyle çıktı bu akşam kan vericem inşallah vardır ikimizde de
Freely pembe bi kutuTestin markası ne
Ayy inşallahhBenimde testim dün böyle çıktı bu akşam kan vericem inşallah vardır ikimizde de
Birkaç kez daha bu markayı denemiştim aylar öncesinde onlarda negatif çıkmıştı hep bu sefer silik çıkınca heyecanlandımTest yalancı pozitif veren bir marka değilse hamilesiniz
Freely markasının yorumlarına bakmak lazım
Teşekkür ederim inşallahBu markaya çok güvenmeyin derim ama inşallah pozitiftir başka markaylada deneyin![]()
Bende bu test ile yaptım bikaç gün önce sizinkinden daha koyu ikinci çizgiyi verdi ama başka markayla ile yaptığında negatifi gördüm bu teste güvenmeyin başka test ile yapın yarın adet günüm benimde ama inşallah olmamFreely pembe bi kutu
Ben göremedim tatlımKızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor![]()
Bana sanırım yalancı pozitif verdi çünkü farklı marka negatifi gördüm yarın adet günüm inşallah olmam vardır umarım pek umudum yok amaTest yalancı pozitif veren bir marka değilse hamilesiniz
Freely markasının yorumlarına bakmak lazım
O var diyorsa vardır bizden daha iyi bilirKızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor![]()
İnşallah kör oldum göreceğim diye yarın tekrar test yapayım bat 20 haziran bu ay çok umutsuzdum bakalım hayırlısı olsunO bar diyorsa
O var diyorsa vardır bizden daha iyi bilir![]()
İnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlıBende bu test ile yaptım bikaç gün önce sizinkinden daha koyu ikinci çizgiyi verdi ama başka markayla ile yaptığında negatifi gördüm bu teste güvenmeyin başka test ile yapın yarın adet günüm benimde ama inşallah olmam
Aynen benimki de öyle ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah en önemlisi stres yapmamak lazım akışına bırakmak lazım ama biz duramıyoruz hemen erken gebelik testlerine koşuyoruzİnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlı![]()
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda hayırlısıylaAynen benimki de öyle ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah en önemlisi stres yapmamak lazım akışına bırakmak lazım ama biz duramıyoruz hemen erken gebelik testlerine koşuyoruz
2 gün gecikti testim de bu şekilde çıktıAyy inşallahhregliniz gecikti mi kaç gün gecikti