İkinci çizgi silik çıktı hamile miyim ? Lütfen yardımcı olun 🥹💖

Nurish00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
56
18
3
27
IMG_2278.webp

Test yalancı pozitif veren bir marka değilse hamilesiniz
Freely markasının yorumlarına bakmak lazım

Kızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor 😂

Eklentiler

• IMG_1169.webp
    IMG_1169.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 157
Bende bu test ile yaptım bikaç gün önce sizinkinden daha koyu ikinci çizgiyi verdi ama başka markayla ile yaptığında negatifi gördüm bu teste güvenmeyin başka test ile yapın yarın adet günüm benimde ama inşallah olmam
İnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlı 🤭😂

İnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlı 🤭😂
Aynen benimki de öyle ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah en önemlisi stres yapmamak lazım akışına bırakmak lazım ama biz duramıyoruz hemen erken gebelik testlerine koşuyoruz

Aynen benimki de öyle ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah en önemlisi stres yapmamak lazım akışına bırakmak lazım ama biz duramıyoruz hemen erken gebelik testlerine koşuyoruz
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda hayırlısıyla 🙏🏻💖 kan testi yaptırmak en doğrusu daa işte onu da bekleyemiyoruz 🤭

Back
X