YaaÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıkla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıkla
Evet hamileyim bende kalp atışını da duyduk çok şükürMerhaba biraz geç oldu ama o gün içinde kan verdim dayanamadım 91 çıktı betam hamileyim![]()
YaaEvet hamileyim bende kalp atışını da duyduk çok şükür![]()
Yaa ne güzel inşallah canımYaabizde 3 gün önce duyduk sağlıkla kucağımıza alalım insallahh
![]()
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunEvet hamileyim bende kalp atışını da duyduk çok şükür![]()
Teşekkür ederimGözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunkaçıncı haftada gittiniz
Tekrar kan verdiniz mi yükseldi miÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıkla
Yaasağa salim kucağımıza alalım insAllah bebeklerimizi
2 güne bir kan verin
Maalesef kimyasal gebelikmiş üçüncü kimyasal gebeliğim oldu buTekrar kan verdiniz mi yükseldi mi
Ben de 75 ile öğrendim bir daha vermedim bimerak ediyorum yarın vereceğim
Geçmiş olsun. Tez zamanda güzel haberler alın siz deMaalesef kimyasal gebelikmiş üçüncü kimyasal gebeliğim oldu bu![]()
Canım kaç gün gecikmede yaptın testi sen
Evet devam eden lekelenmelerin peşi kanama oluyor maalesef benim peş peşe üçüncü oldu buGeçmiş olsun. Tez zamanda güzel haberler alın siz delekelenmeler bir haberci mi oluyor? Kimyasal gebeliği bilmiyorum da
Benim de lekelenmeler başladı. Benim de ilk defa başıma geldi kimyasal gebelikEvet devam eden lekelenmelerin peşi kanama oluyor maalesef benim peş peşe üçüncü oldu bu
Rabbim hayırlısını bilir canım doğru zamanda sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallah ben 3 kez heveslenip hayal kırıklığına uğradım ama vardır Allah’ın bir bildiğiBenim de lekelenmeler başladı. Benim de ilk defa başıma geldi kimyasal gebelik