Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım dediğiniz gibidir umutlanmaktan korkuyorum artıkGebelik olabilir birkaç gün için de tekrar deneyin
Gerçekten mi pozitif tir inşallah. Tekrar yapicam bikac günü testi buraya da yazarım muhakkakTebrikler![]()
Görünen pozitif ama daha çok yeni gibi bir kaç gün sonra tekrar deneyin ve bir kan testi vermek en sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah pozitif sağlıklı şekilde devam ederArkadaşlar nolursunuz fikir verin. Bu ne demek oluyor adetime daha 1 hafta var. Erken gebelik testi yaptım 1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum.
Yaz kuzum haberdar et biziGerçekten mi pozitif tir inşallah. Tekrar yapicam bikac günü testi buraya da yazarım muhakkak![]()
İnsallah dediğiniz gibidir çok sevinirim öyleyseGörünen pozitif ama daha çok yeni gibi bir kaç gün sonra tekrar deneyin ve bir kan testi vermek en sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah pozitif sağlıklı şekilde devam eder![]()
Yarın tekrardan yap canım hafif koyulasma varsa direkt kan vermeye gitGerçekten mi pozitif tir inşallah. Tekrar yapicam bikac günü testi buraya da yazarım muhakkak![]()
Benim hiç sorunum yoktu ilaç kullandım catlatma ignesi vuruldum yine olmazsa eşime bakicaklardi banada rahim filmi demişti doktor tüplerim kapalı olabilirmisYaa çok sevindim bence de var , ben de 15 aydır gebe kalamıyorum sizin sorununuz var mıydı şuan bana da umut oldunuz ben bu saatten sonra olmaz benim diyordum:)))
Tamamdır yapicam mutlaka inşallah pozitiftirYarın tekrardan yap canım hafif koyulasma varsa direkt kan vermeye git
İnşallah canım beta hcg çok hızlı katlanarak arttığı için yarında renk farkliligindan rahat bi şekilde anlarsinTamamdır yapicam mutlaka inşallah pozitiftir![]()
Çok teşekkür ederim umutluyum yarın yapicam hemenİnşallah canım beta hcg çok hızlı katlanarak arttığı için yarında renk farkliligindan rahat bi şekilde anlarsin![]()
Rahim filmi çektiniz mi acaba? Bende de sorun yok rahim filmi de çekildim ona rağmen olmuyorBenim hiç sorunum yoktu ilaç kullandım catlatma ignesi vuruldum yine olmazsa eşime bakicaklardi banada rahim filmi demişti doktor tüplerim kapalı olabilirmis
Rahim filmi henüz çektirmedim. Açıkçası biraz korkuyorum nasil oldu sizin acı agri vs oldu muRahim filmi çektiniz mi acaba? Bende de sorun yok rahim filmi de çekildim ona rağmen olmuyor
Bence hiç düşünmeyin bunu adet gününüzü bekleyin kendinize dikkat edin olmazsanız kan verin tekrar test yapın burda var da denilse yok da denilse insan umutlanıyor ya seviniyor kursağında kalıyor ya da üzülüyor falan beni çok yanılttı bu testler güvenmiyorum açıkçasıArkadaşlar nolursunuz fikir verin. Bu ne demek oluyor adetime daha 1 hafta var. Erken gebelik testi yaptım 1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum.
İnşallah gerek kalmaz canım çekmene. Ben anestezili oldum çok konforlu ama anestezisiz düşünemem eminim ki zordurRahim filmi henüz çektirmedim. Açıkçası biraz korkuyorum nasil oldu sizin acı agri vs oldu mu
Doğru söylüyorsunuz bende umutlanmak istemiyorum ama insan işte ihtimali bile hoşuna gidiyorBence hiç düşünmeyin bunu adet gününüzü bekleyin kendinize dikkat edin olmazsanız kan verin tekrar test yapın burda var da denilse yok da denilse insan umutlanıyor ya seviniyor kursağında kalıyor ya da üzülüyor falan beni çok yanılttı bu testler güvenmiyorum açıkçası