Ikinci çizgı silik cikti ne demek oluyor lutfen yardimci olur musunuz.

kcby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
82
25
3
30
Arkadaşlar nolursunuz fikir verin. Bu ne demek oluyor adetime daha 1 hafta var. Erken gebelik testi yaptım 1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum.

Eklentiler

• 20231116_173119.webp
    20231116_173119.webp
    5 KB · Görüntüleme: 175
Arkadaşlar nolursunuz fikir verin. Bu ne demek oluyor adetime daha 1 hafta var. Erken gebelik testi yaptım 1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum.
Görünen pozitif ama daha çok yeni gibi bir kaç gün sonra tekrar deneyin ve bir kan testi vermek en sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah pozitif sağlıklı şekilde devam eder 🙏

Yaa çok sevindim bence de var , ben de 15 aydır gebe kalamıyorum sizin sorununuz var mıydı şuan bana da umut oldunuz ben bu saatten sonra olmaz benim diyordum:)))

Yaa çok sevindim bence de var , ben de 15 aydır gebe kalamıyorum sizin sorununuz var mıydı şuan bana da umut oldunuz ben bu saatten sonra olmaz benim diyordum:)))
Benim hiç sorunum yoktu ilaç kullandım catlatma ignesi vuruldum yine olmazsa eşime bakicaklardi banada rahim filmi demişti doktor tüplerim kapalı olabilirmis

Bence hiç düşünmeyin bunu adet gününüzü bekleyin kendinize dikkat edin olmazsanız kan verin tekrar test yapın burda var da denilse yok da denilse insan umutlanıyor ya seviniyor kursağında kalıyor ya da üzülüyor falan beni çok yanılttı bu testler güvenmiyorum açıkçası

Bence hiç düşünmeyin bunu adet gününüzü bekleyin kendinize dikkat edin olmazsanız kan verin tekrar test yapın burda var da denilse yok da denilse insan umutlanıyor ya seviniyor kursağında kalıyor ya da üzülüyor falan beni çok yanılttı bu testler güvenmiyorum açıkçası
Doğru söylüyorsunuz bende umutlanmak istemiyorum ama insan işte ihtimali bile hoşuna gidiyor

Back
X