Baya baya var işte tebrik ederimBata iki gün kaldı tüm belirtiler var şimdi merakten erken gebelik testi yaptım sizce varmi kızlar biri silik cikti
Bence var ben de gördüm yarın mutlaka kan ver inşallah hamilesindir canım sorunsuz bi şekilde çıkar inşallah testinBata iki gün kaldı tüm belirtiler var şimdi merakten erken gebelik testi yaptım sizce varmi kızlar biri silik cikti
Evett varBata iki gün kaldı tüm belirtiler var şimdi merakten erken gebelik testi yaptım sizce varmi kızlar biri silik cikti
Yaaa ciddimisin beni çok mutlu etti cevabın yaaBaya baya var işte tebrik ederim
Allah razı olsun canım hemen yarın kan vericem sonucu yazicam buraya çok saol canimEvett varhayırlı olsun
Yaa inşallah Allah razı olsun hepinizden yorumlarınız beni çok mutlu etti kan sonucunu yarın aticam buraya mutlakaBence var ben de gördüm yarın mutlaka kan ver inşallah hamilesindir canım sorunsuz bi şekilde çıkar inşallah testin
Allah gönlüne göre versin canımYaa inşallah Allah razı olsun hepinizden yorumlarınız beni çok mutlu etti kan sonucunu yarın aticam buraya mutlaka
Bende beş gun kala test yaptim boyle cikti seninkinden daha silik kan vermedimMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
Hayırlı olsun canım kan verseydin keşke verdin mi?Ben de kan mı vermeliyim yoksa hafta sonuna kadarbekleyip tekrarmı test yapmalıyım karar veremiyorum
Yok canım vermedim cumayı bekleyeyim diyorum korkuyorum biraz sonuçtan açıkçası umutlanip hayal kirikligina ugramak cok kotu oluyorHayırlı olsun canım kan verseydin keşke verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?