ikinci çizgi silikk çıktı??

sevgi006

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.775
5
358
38
Ankara
kızlar dun adetım dort gun gecıkmıstı test yaptım sılık cıktı bugun gene test yaptım baska marka gene sılık cıktı oglen kan verdım ama daha sonuc cıkmadı catlıcam hamıle olabılırmıyımmmm

ikinci çizgi zaten ilk zamanlarda silik çıkar. bence seni umutlandırmayım ama hamilesin. :nazar: :nazar: :71: :71::71: tebrik edrim. darısı bebiş isteyenlerin başına..

hamilelik var ama mutlaka kan tahlıllerını takıp et bırde sabah ılk tuvalete gıttıgın ıdrar ıle test yap daha net sonuc cıkarsa sevin..

gecikmeden sonra ki yapılan ilk testlerde silik çıkabiliyor bahsettiğin gibi.. bence hamilelik vardır ama kan tahlilin çıkınca herşey daha netleşecektir canım:34:
umarım müjdeli haberlerin olur:34:

tebrik ederim hamilesin..benimde öyle çıkmıştı 3 kere test yapmıştım sonuç aynıydı..

ben hiç kan tahlili yaptırmadım yada doktorum yaptırdıda ben dikkat etmedim. dediklerine göre 50 ve üzeri olunca hamilelik oluyor. görünen o ki sende hamilesin. tebrik ederim. :71: :71: :71: :71:

166.5 cıktı degerım nasıkl sızce

Merhaba cnm, bence 2 gün sonra tekrar yaptır eğer 2ye katlamışsa sorun yok. bngecikmenini 2.güni yaprıtmıştım 378 cıkmıştı ama bu değer cok değişken umarım sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

5 ve üzeri hamilesin canım benim 7,25 çıkmıştı ilk doktor pozitif beklicez dedi sonra değer tavan yaptı şimdi 9 haftalık hamileyim inşallah darısı başına canım dikkat et kendine ağır kaldırma :)

Back
X