- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi captain price
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok belli ikinci çizgi bence kan verin kesin sonuç alır hemen öğrenirsiniz. Belirtileriniz nedir acaba ?Eki Görüntüle 2941584 Arkadaşlar regl başlangıcına 5 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Silik de olsa çizgi var. Nasıl yorumlamalıyım. Teşekkürler.
E var tabi olmaz mı?Hayırlı olsun.
Hamile olduğunuz şeklinde yorumlamalısınız:) hayırlı olsun![]()
Var mı mı?![]()
Ay cidden mi aşırı karmaşığım şu an. Test almaya gidiyorum. Erken mi alayım normal mi alayım sizce?Çok belli ikinci çizgi bence kan verin kesin sonuç alır hemen öğrenirsiniz. Belirtileriniz nedir acaba ?
Test almayın artık kan verin benceAy cidden mi aşırı karmaşığım şu an. Test almaya gidiyorum. Erken mi alayım normal mi alayım sizce?
Kan ver ayol kan.Ay cidden mi aşırı karmaşığım şu an. Test almaya gidiyorum. Erken mi alayım normal mi alayım sizce?
Hamilesiniz tebriklerKızlar bana da yardımcı olurmusunuz benim reglime beş gün var erken test yaptım ve böyle çıktı sizce nedir durumEki Görüntüle 2941638
Ya öylemiii çok teşekkürler pazartesi kan vericem ama beklemek çok zor geliyor inşallah hayırlı haber alırımHamilesiniz tebrikler![]()
İmkanınız varsa acile gidinYa öylemiii çok teşekkürler pazartesi kan vericem ama beklemek çok zor geliyor inşallah hayırlı haber alırım![]()
Evet var ama ne diyeceğim acilde gebelik için kan vericem desem tuhaf olmaz mıİmkanınız varsa acile gidin![]()
Bilmiyom ki kuzum ben belki diğer arkadaşlar yatdımcı olurEvet var ama ne diyeceğim acilde gebelik için kan vericem desem tuhaf olmaz mı![]()
Özel de tuhaf olmaz yapmama gibi durumları da yok kesin yaparlar git gebelik testi yaptırmak istiyorum deEvet var ama ne diyeceğim acilde gebelik için kan vericem desem tuhaf olmaz mı![]()
Çok teşekkür ederim ya en azından içimi rahatlattınıııız en kötü bekleyeceğim pazartesiyiBilmiyom ki kuzum ben belki diğer arkadaşlar yatdımcı olur![]()
Yarın sağlık ocağına gidinÇok teşekkür ederim ya en azından içimi rahatlattınıııız en kötü bekleyeceğim pazartesiyi![]()