ikinci cizgi yok ama hamileyim

neslipamugibiiyim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
11
3
1
33
hanimlar öncelikle allah istegen herkese bir bebis versin ❤ neyse ben tam olarak 7aydir korunmuyorum her defasinda evde yapilan testler ile yanildim hayalet cizgiler veya hic var olmayan cizgiler dün tekrar test yaptim be yine var olmayan ikinci cizgi gece hafta adetimden 10gün öncede kan test yaptirdim sonuc 1.20negativ dün tekrar kan aldirdim cünki tüm belirtilerim var ama testler yine negativ neyse kan aldirdiktan sonra umutsuz bir sekilde eve geldim sonuclarim cikinca tekrar onlari almaya gittigimde sonuc positiv 8.76 cok agladim mucize gibiydi su an şoku atlatamadim 3 gün sonra tekrar kan vericem beta hormonlarinin yükselmesi icin yani demek istedigim ümidinizi asla kaybetmeyin ....

Adetten 10 gün önce kan da idrar da negatif çıkması normal zaten.eger düzenli adet görüyorsanız.

Adet günü test yaptırmış negatif görmüş adetten 2 3 gün sonra pozitif görseniz hadi geç döllenme der onu da normal sayarız.

Zaten çok acele etmişsiniz. Ben test yapıp ikinci çizgiyi gördüğümde gecikmemin 5. günündeydim. Böyle erken testler, iki güne bir beta takipleri insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Gecikmeyi beklemek en güzeli hayal kırıklığına karşı

Zaten çok acele etmişsiniz. Ben test yapıp ikinci çizgiyi gördüğümde gecikmemin 5. günündeydim. Böyle erken testler, iki güne bir beta takipleri insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Gecikmeyi beklemek en güzeli hayal kırıklığına karşı
bende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki ama beta hormonum yükselmis

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-01-19-46-16-209_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2022-11-01-19-46-16-209_com.whatsapp.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 145
bende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki ama
Benim test 2.91de görmüştü✌️
yok canim benim 50yi gecmis ama yine ikinci cizgi yok hayalet cizgi bile yok 🙄🙄 tertemiz tek cizgi halinda

Benim hamilelik testim regl gecikmesinden 1 gün sonra seninkinden daha silikti ve kan testi verdim 104 çıkmıştı senin HCG ölçümün 2.91 den daha büyüktür

Eklentiler

• IMG_20221005_122502.webp
    IMG_20221005_122502.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 136
Benim hamilelik testim regl gecikmesinden 1 gün sonra seninkinden daha silikti ve kan testi verdim 104 çıkmıştı senin HCG ölçümün 2.91 den daha büyüktür
O testin hemen saati özel klinikte kan verdiğimde testin negatif sonuç 2.91 dediler reglden 3 gün önceydi. Reglin ertesi günü 157 oldu

Back
X