ikinci cizgi yok ama hamileyim

O testin hemen saati özel klinikte kan verdiğimde testin negatif sonuç 2.91 dediler reglden 3 gün önceydi. Reglin ertesi günü 157 oldu
2.91 negatif dediğiniz gibi ve 2.91 e kaset test kırmızi olmaz erken gebelik testleri 5 üstünü gösterdikleri için erken gebelik testi diye adlandırılirlar ve erken gebelik testlerinin güvenlik oranları kasetten düşüktür yani sizin kırmızı olduğu gün değeriniz 2.91 olamaz zaten verdiği sonuçtanda bu anlaşılır 4 günde 157 olmuş bu da basit bir işlemle 157 2 günde 2 katı 78 tekrar 2 günde 2 kati 39 yani reglden 3 gün önce sizin değeriniz 39

bunu bilmiyordum simdi yapsam artik cikar galiba 😅 diye denedim yine negativ bende cikmiyor galiba
Bazen çıkmaya biliyor ben 2 aylık hamileyken eczaneden kaç kere test aldım o çift çizgi çıkınca foto çekecektim ama maalesef hep negatif çıktı bazı insanlarda çıkmıyor olabilir demek ki çünkü 2. Çocuğuma hamileyken de denedim yine negatifti

2.91 negatif dediğiniz gibi ve 2.91 e kaset test kırmızi olmaz erken gebelik testleri 5 üstünü gösterdikleri için erken gebelik testi diye adlandırılirlar ve erken gebelik testlerinin güvenlik oranları kasetten düşüktür yani sizin kırmızı olduğu gün değeriniz 2.91 olamaz zaten verdiği sonuçtanda bu anlaşılır 4 günde 157 olmuş bu da basit bir işlemle 157 2 günde 2 katı 78 tekrar 2 günde 2 kati 39 yani reglden 3 gün önce sizin değeriniz 39
Hanımefendi, neyin yalanını söyleyeceğim anlamış değilim. Matematik bir sizde yok. Matematiksel olarak mantıkla gitmiyor. 157 çıkan sonuç tam 7 gün sonra aynı saatte 3789 çıkıyor hesaba gidersek 2000lerde çıkması gerekiyor. 2.91 iken testte öğrendim, hatta konusunu açtım belirttim. 2.91 çıktı testte gözüktü kanda gözükmedi diye. Gün gün artarak kırmızılılar belli oldu. Her gebelik birbirinden farklı her vücut birbirinden farklı tepkimeler verir. Bunun neyine inanamadınız acaba?

hanimlar öncelikle allah istegen herkese bir bebis versin ❤ neyse ben tam olarak 7aydir korunmuyorum her defasinda evde yapilan testler ile yanildim hayalet cizgiler veya hic var olmayan cizgiler dün tekrar test yaptim be yine var olmayan ikinci cizgi gece hafta adetimden 10gün öncede kan test yaptirdim sonuc 1.20negativ dün tekrar kan aldirdim cünki tüm belirtilerim var ama testler yine negativ neyse kan aldirdiktan sonra umutsuz bir sekilde eve geldim sonuclarim cikinca tekrar onlari almaya gittigimde sonuc positiv 8.76 cok agladim mucize gibiydi su an şoku atlatamadim 3 gün sonra tekrar kan vericem beta hormonlarinin yükselmesi icin yani demek istedigim ümidinizi asla kaybetmeyin ....
Merhaba hayırlı olsun öncelikle, benimde bu şekilde sanki hayalet görüyorum gebelik istediğimden mi acaba öyle görmek istiyorum 6 gün de geciktim of

Eklentiler

• IMG_20230213_115513.webp
    IMG_20230213_115513.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80
benim de 2 gün önce pozitif çıktı dünden beri yaptıklarım hep negatif :( ovitrellenin 14. günündeyim adetime 2 gün kaldı umudum kalmadı hiç

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem kan verdim bugün negatif çıktı ama adetime bir gün var. Adetten farklı belirtiler yaşıyorum eve geldim erken gebelik testim vardı bunu yaptım böyle çıktı sizce bir umut gebelik olabilir mi ?

Back
X