Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak pozitif test örneği bu şekilde olur. Malesef görmüyorum.İkinci çizgiyi görmüyonmu
Bende de böyle çıktı bugün yaptım ve istemeden sanırım hamileyimTest bozuk mu sizce kafam çok karıştı
Canım seninki net hamilesin bence :) kaç gün gecikti adetin?Eki Görüntüle 2048483 Ne düşünüyorsunuz hanımlar![]()
Kaç dakikada çıktı çizgiEki Görüntüle 2048483 Ne düşünüyorsunuz hanımlar![]()
Valla yaptım tek çizgi çıkınca öyle evde bıraktım aradan bi iki saat geçti çizgiyi gördümKaç dakikada çıktı çizgi
Hamilesin
6 yaşında ikizlerim var açıkcası üçüncü bebişe hazır değildim spiralın gazabına uğradım üç gün geçti adetim ve sonuç böleCanım seninki net hamilesin bence :) kaç gün gecikti adetin?
Deme öle deme
6 yaşında ikizlerim var açıkcası üçüncü bebişe hazır değildim spiralın gazabına uğradım üç gün geçti adetim ve sonuç böle![]()
Öylemi diyorsun biraz korkuyorum açıkcası hamiş olmaktan yinede hayırlısı diyelim2 saat sonra çıkan çizgiyi dikkate alma :) yapar yapmaz 2 dk da çıkıyor pozitifse canım.
Öylemi diyorsun biraz korkuyorum açıkcası hamiş olmaktan yinede hayırlısı diyelim![]()
İki saat sonra falan çıkmamıştır o sen farketmemissindir erken çıkmıştır cnm çünkü negatif olsa on saatte beklese çıkmıyor ikinci çizgi yarın kan verin bence bebis var.Deme öle deme
6 yaşında ikizlerim var açıkcası üçüncü bebişe hazır değildim spiralın gazabına uğradım üç gün geçti adetim ve sonuç böle![]()
Evet verdimbluees3 sen kan verecektin noldu canim verdinmi ?
İkizlerimden dolayı çekiniyorum belkide tekrar ikiz olmasındanMalesef öyle kullanma kılavuzunda da yazıyor :)
Neden korkuyorsun ki? En güzel duyguymuş. Ben çocuk istemezdim resmen :) ama sonra isteyerek hamile kaldım ama çok hevesli değildim şimdi duyguları tattıkça çok mutlu oluyorum :)