İkinci çizgiyi silik görenler

Ben varım... Evde yaptığım gebelik testinde ikinci çizgiyi silik görünce hemen sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ve büyük hüsran yaşamıştım.... Bazı testlerde yirmi dkdan sonra ikinci çizgi silik şekilde beliyor... İkinci çizgi beş dk içinde belirmişse silikte olsa hamilelik vardır

Evde yapilan testler zaman zaman yanlış çıkabilir kan tahlili ile kesin sonuç alabilirsiniz.

Sizinki 5 dakikadan sonra mı belirmişti
Ben varım... Evde yaptığım gebelik testinde ikinci çizgiyi silik görünce hemen sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ve büyük hüsran yaşamıştım.... Bazı testlerde yirmi dkdan sonra ikinci çizgi silik şekilde beliyor... İkinci çizgi beş dk içinde belirmişse silikte olsa hamilelik vardır
zimk

Cumartesi bat tı. Olmayınca pazar günü test yaptım silik çıktı ümitlendim. Şişkinlik sancı yoktu kahve leke vardı çok çok az. İyice ümitlendim. Pazartesi de aynıydı. Ve bu sabah regl oldum... Hayal kırıklığı.. İlk kez bu ay hem gecikme yaşadım, hem de bi hafta önce sol kasık batmaları ama hüsran... Umarım en yakın zamanda müjdeli haberler veririz

Back
X