İkinci çocuğa hamile kalamayanlar gelin dua edelim mi

Hiram26

Allah'ım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
119
117
18
35
Ankara
Bayanlar ben 7 senelik evliyim bir kızım var çok şükür benim kizimda dualarla hatimlerle zor oldu şimdi ikinciyi düşünuyorum oda zor olucak belli ilkini Yusuf Meryem sürelerini okuyarak hamile kaldım ayrıca soğan kürü ve eşimde keçiboynuzu kullandı aktif pek gurup yok hergun aktif olacak arkadaşlar gelin yer gök dua ile...

Valla hiçbir sorun yoktu 7 ay sonra oldu he 7 ay çok değil ama insan panikliyo bı sorun yok niye olmuyor diye sonra soğan kürü .yaptığım ay hamile kaldim

Valla hiçbir sorun yoktu 7 ay sonra oldu he 7 ay çok değil ama insan panikliyo bı sorun yok niye olmuyor diye sonra soğan kürü .yaptığım ay hamile kaldim
Ayy su an tam ayni durumdayiz benimde 7 ay oldu bu ay soğan kürü yaptim ama sanirim 10 günde kaldim devamini yapamicam hastane islerim oldugu icin.sen düzenli 15 günmü yapmistin canim

Neden ikincinin de zor olacağını düşündünüz merak ettim. 7 ay aslında çok uzun bi süre değil hamile kalamamak için. Bir yıla kadar normal diyor doktorlar.
Benimde ilki hemen olmuştu. İkinci için bir yıldır uğraşıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Neden ikincinin de zor olacağını düşündünüz merak ettim. 7 ay aslında çok uzun bi süre değil hamile kalamamak için. Bir yıla kadar normal diyor doktorlar.
Benimde ilki hemen olmuştu. İkinci için bir yıldır uğraşıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bilemiyorum hani bir kere yapmada hamile kaldım diyenlere istinaden böyle düşünüyorum

Çok zor oldu yazınca dedim herlde 3 4 sene olmadı :110:
7 ay normal bi süre canım
Ama hemen olsun psikolojisine girince sana uzun gelmiş herlde

2.yi nezamndir istiyorsun peki?
Ilk çocuğun kaç yasinda

Bilemiyorum hani bir kere yapmada hamile kaldım diyenlere istinaden böyle düşünüyorum
Canım belki bu sefer hemen hamile kalırsın ilki gibi olmaz
Dediğim gibi benimde ilki hemen oldu ikinci bi türlü olmuyor demek ki belli olmuyor bu işler
Bu sefer kolaylıkla hamile kalırsın inşAllah

Canım belki bu sefer hemen hamile kalırsın ilki gibi olmaz
Dediğim gibi benimde ilki hemen oldu ikinci bi türlü olmuyor demek ki belli olmuyor bu işler
Bu sefer kolaylıkla hamile kalırsın inşAllah
İnşallah inşallah rabbim hepimize nasib etsin gecen gün kızım 5 kiloluk su şişesini almış seviyo bu benim kardeşim diye niye hala olmuyor kardeşim diye sorup duruyo 5 yaşında kızım artık bunaldım

7 ayı okuyunca şaşırdım.Ben ilk bebeğimi beş yıl bekledim.5 yıl sonunda doğal yollarla hamile kaldım.Şimdi ikinci oğluma hamileyim.Korunmayı bıraktım 6 ay sonra oldu.Şaşırdık eşimle hemen hamile kaldım diye:)Yani merak etmeyin olur.Zor oluyo geç oluyor diye düşünmeyin akışına bırakın

7 ayı okuyunca şaşırdım.Ben ilk bebeğimi beş yıl bekledim.5 yıl sonunda doğal yollarla hamile kaldım.Şimdi ikinci oğluma hamileyim.Korunmayı bıraktım 6 ay sonra oldu.Şaşırdık eşimle hemen hamile kaldım diye:)Yani merak etmeyin olur.Zor oluyo geç oluyor diye düşünmeyin akışına bırakın
İnşallah ya kısmet herhalde vakti zamanı var

Back
X