Ikinci cocuga hamileyken

gonulturqut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
237
69
98
33
merhaba kizlar.ben ikinci cocuga hamile kaldin daha yeni 4haftalik sanirim.kizim sut emiyor hamileyken sut vere bilirmiyim kizima lutfen yardimci olun

İlk çocuk kaç aylık canım? Doğduktan sonra ikisini beraber emziren bile var tandem emzirme diye araştır. Benim oğlum da 2 ay emdi benim doktorum ilkinde erken doğum olduğu için bırakmazsan ikinci bebeği kaybedebilirsin dedi riske atmak istemedim. Bazı doktorlar da 20 haftaya kadar izin veriyormus. Sana tavsiyem kalp atışını duymadan sütten kesme çünkü belki kimyasal veya boş gebelik olabilir bu sefer boşuna sütten kesmiş olursun.

Risk yoksa kesilmiyor.Direk kesmeyin dr a sorun .Hatta son 5 6 hafta kalana kadar emziren anneler gördüm.

Benim kizim temmuzda 2 yasina girecek suan 16 haftalik hamileyim emziriyorum doktor sorun yok dedi sadece gucsuz kalmamak icin iyi beslenmen gerek dedi 2 yasina girince insallah biraktirmak istiyorum

Hicbir problem yasadim simdiye kadar zaten cok az emiyor beni yoracak derecede degil doktoruna danis sende icin rahat olsun

Ben size bişey diyeyimi çok günah ya bir bebeğin sütünü rizkini niye kardeşine veriyorsunuz ya günah bide size diyeyim şuanda verdiğiniz o süt haram oluyor birdaha vermeyin intrnetn bakın harami deilmi beni daha iyi anlarsınız. .....

İlk çocuk kaç aylık canım? Doğduktan sonra ikisini beraber emziren bile var tandem emzirme diye araştır. Benim oğlum da 2 ay emdi benim doktorum ilkinde erken doğum olduğu için bırakmazsan ikinci bebeği kaybedebilirsin dedi riske atmak istemedim. Bazı doktorlar da 20 haftaya kadar izin veriyormus. Sana tavsiyem kalp atışını duymadan sütten kesme çünkü belki kimyasal veya boş gebelik olabilir bu sefer boşuna sütten kesmiş olursun.
Canim aylik demeyelimde masallah temmuz 31de 2yasi tamamliyo.ama sadece aksam uyurken 5-10dakka falan emiyor

Ben size bişey diyeyimi çok günah ya bir bebeğin sütünü rizkini niye kardeşine veriyorsunuz ya günah bide size diyeyim şuanda verdiğiniz o süt haram oluyor birdaha vermeyin intrnetn bakın harami deilmi beni daha iyi anlarsınız. .....
Canim nesi gunah anlamadimki aciklarmisin lutfen.ben ilk dogum yaptigimda orda bi arkadas bebegini direk emzirmek istedi hepimiz sasirdik dediki ben ilk kizima hala sut veriyodum vesutum oldugu icin bunada vericem

Oh sonunda ikinci bebegiminde takvimini ekledim Allahima sukurler olsun.Allah olmayanlara en hayirlisindan nasip etsin insaallah.ramazan ayinin baslamasiyla bebegim 4haftasini tamamliyo allah saglikla kucagima almayi nasib etsin.Amin

Canim nesi gunah anlamadimki aciklarmisin lutfen.ben ilk dogum yaptigimda orda bi arkadas bebegini direk emzirmek istedi hepimiz sasirdik dediki ben ilk kizima hala sut veriyodum vesutum oldugu icin bunada vericem
Canimsin ya hamile ve o sütü o rızkı başkasına veriyorsunuz bide cnm ünlüler ve oyuncular bile hamileyken süt vermezler onlar bile bunları biliyorlar cnm ben kuran kursu hocasıydim ama evlendigim gibi bıraktım bide cnm sizin büyükleriniz nasıl size dememis ya hayret ediyorum

Canimsin ya hamile ve o sütü o rızkı başkasına veriyorsunuz bide cnm ünlüler ve oyuncular bile hamileyken süt vermezler onlar bile bunları biliyorlar cnm ben kuran kursu hocasıydim ama evlendigim gibi bıraktım bide cnm sizin büyükleriniz nasıl size dememis ya hayret ediyorum
İnternete araştırın lutfen o zaman daha iyi anlarsın

ikisi de kendı evladı
neden günah
günah demek için de mantıklı bır acıklama gerekır

ilk cocugunuz 2 yasına yaklasmıs gunde bır defa 5-10 dk emıyorsa bence cok da skntı degıl
ama ıyı beslenın sız
yavas yavas da bıraktırırsınız bu vesıleyle

İki bebeğide istedikleri kadar emzireblirsinz,yok çocuk zehirlenirmis,yok gunahmis böyle bişey yok...benim kızım 10 aylık,6 aylıkta ogluma hamileyim,kizim hala emiyor ve doğunca da ikisi bir emecek nasipse.

İki bebeğide istedikleri kadar emzireblirsinz,yok çocuk zehirlenirmis,yok gunahmis böyle bişey yok...benim kızım 10 aylık,6 aylıkta ogluma hamileyim,kizim hala emiyor ve doğunca da ikisi bir emecek nasipse.
Insallah canim allah saglikla kucagina almayi nasib etsin o zaman kesmiyorum sutten

Back
X