- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
merhaba kizlar.ben ikinci cocuga hamile kaldin daha yeni 4haftalik sanirim.kizim sut emiyor hamileyken sut vere bilirmiyim kizima lutfen yardimci olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aylik demeyelimde masallah temmuz 31de 2yasi tamamliyo.ama sadece aksam uyurken 5-10dakka falan emiyorİlk çocuk kaç aylık canım? Doğduktan sonra ikisini beraber emziren bile var tandem emzirme diye araştır. Benim oğlum da 2 ay emdi benim doktorum ilkinde erken doğum olduğu için bırakmazsan ikinci bebeği kaybedebilirsin dedi riske atmak istemedim. Bazı doktorlar da 20 haftaya kadar izin veriyormus. Sana tavsiyem kalp atışını duymadan sütten kesme çünkü belki kimyasal veya boş gebelik olabilir bu sefer boşuna sütten kesmiş olursun.
Cok sagol canim tesekkur ederimhayırlı olsun demeye geldim
Banada etrafdan oyle soylediler kes bebeyi zehirlersin yok ishal olurmus falan anlamadimdoktora sorun bence halk arasında genelde kes denir tıbbi açıklamasını bilemiyorum
Canim nesi gunah anlamadimki aciklarmisin lutfen.ben ilk dogum yaptigimda orda bi arkadas bebegini direk emzirmek istedi hepimiz sasirdik dediki ben ilk kizima hala sut veriyodum vesutum oldugu icin bunada vericemBen size bişey diyeyimi çok günah ya bir bebeğin sütünü rizkini niye kardeşine veriyorsunuz ya günah bide size diyeyim şuanda verdiğiniz o süt haram oluyor birdaha vermeyin intrnetn bakın harami deilmi beni daha iyi anlarsınız. .....
Canimsin ya hamile ve o sütü o rızkı başkasına veriyorsunuz bide cnm ünlüler ve oyuncular bile hamileyken süt vermezler onlar bile bunları biliyorlar cnm ben kuran kursu hocasıydim ama evlendigim gibi bıraktım bide cnm sizin büyükleriniz nasıl size dememis ya hayret ediyorumCanim nesi gunah anlamadimki aciklarmisin lutfen.ben ilk dogum yaptigimda orda bi arkadas bebegini direk emzirmek istedi hepimiz sasirdik dediki ben ilk kizima hala sut veriyodum vesutum oldugu icin bunada vericem
İnternete araştırın lutfen o zaman daha iyi anlarsınCanimsin ya hamile ve o sütü o rızkı başkasına veriyorsunuz bide cnm ünlüler ve oyuncular bile hamileyken süt vermezler onlar bile bunları biliyorlar cnm ben kuran kursu hocasıydim ama evlendigim gibi bıraktım bide cnm sizin büyükleriniz nasıl size dememis ya hayret ediyorum
Tamam canim arastiririm cok sAgol tavsiyen icin tesekkur ederimİnternete araştırın lutfen o zaman daha iyi anlarsın
Canimsin ya hamile ve o sütü o rızkı başkasına veriyorsunuz bide cnm ünlüler ve oyuncular bile hamileyken süt vermezler onlar bile bunları biliyorlar cnm ben kuran kursu hocasıydim ama evlendigim gibi bıraktım bide cnm sizin büyükleriniz nasıl size dememis ya hayret ediyorum
Insallah canim allah saglikla kucagina almayi nasib etsin o zaman kesmiyorum suttenİki bebeğide istedikleri kadar emzireblirsinz,yok çocuk zehirlenirmis,yok gunahmis böyle bişey yok...benim kızım 10 aylık,6 aylıkta ogluma hamileyim,kizim hala emiyor ve doğunca da ikisi bir emecek nasipse.