Ikinci cocuga hamileyken

ikisi de kendı evladı
neden günah
günah demek için de mantıklı bır acıklama gerekır

ilk cocugunuz 2 yasına yaklasmıs gunde bır defa 5-10 dk emıyorsa bence cok da skntı degıl
ama ıyı beslenın sız
yavas yavas da bıraktırırsınız bu vesıleyle
Bi turlu birakmiyo ya cok seviyo memeyi emiyo oksuyo oyle uyuyo bende cok uzluyorum kesmek istemiyorum hic

Insallah canim allah saglikla kucagina almayi nasib etsin o zaman kesmiyorum sutten
Aminn,kesmeyin tabi iki bebeğinde sütte hakkı var sonuçta,hem anne sütü demek sağlık demek ne kadar emmek isterlerse emsin yavrulariniz

Öncelikle hayırlı olsun canım bildiğim kadarıyla bebeği zehirleme ihtimali oluyor (ki sütün tadı değişebileceğinden bebek otomatikmen emmiyor) ama bunun belirli bir süresi vardı atıyorum ilk 3 ay emzirebiliyordun. doktora sormanda fayda var ama az emiyormuş zaten uyku için kullanıyor seni o yüzden şimdilik zararı olacağını sanmıyorum yine de doktoruna sor :)

merhaba kizlar.ben ikinci cocuga hamile kaldin daha yeni 4haftalik sanirim.kizim sut emiyor hamileyken sut vere bilirmiyim kizima lutfen yardimci olun
Bu konuda farkli fikirler mevcut benm doktrm kes demedi. Bisy olmaz ama zamanla kesilir dedi ki kesildi gercktn. Tandem diye gruplar var onlara bakablrsn. Eger bebegn kucukse keyfyten kesme derim. Benm sutum gelseydi ben emzircektm sonun kadar

Ya ne komik yorumlar gelmis:)) yok haram yok bilmem ne. En guzel cevabi guvendgnz doktrnz vercktr. Bide 2 yasina gelmis zaten artik cok da caniniz sikmayin kesilirse. Ama zehirleme bebek gelismesi engellemek. Bunlar biraz sizin gebelgnzle alakali

Bi turlu birakmiyo ya cok seviyo memeyi emiyo oksuyo oyle uyuyo bende cok uzluyorum kesmek istemiyorum hic

ozman biraz da freud a bakin..
2 yasina gelen cocugun emmesinde mantik bulamiyorum ki emdigi için, yemesi gerekenleri yeterince yemiyordur zaten.
ki hamileymissiniz, bıraktırın bence..

Back
X