İkinci çocuğuma tüp bebek ve doktor önerisi

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
2
0
1
26
Merhabalar,
İlk çocuğumu tamamen normal yollarla hamile kalıp dünyaya getirdim,şuan 4 yaşında ve ona kardeş yapmaya karar verdik. 2024’ün haziranında spiralimi çıkarıp herşeyi akışına bıraktık bekledik haberi ama alamadık zaten ben hissetmiştim bişeyler olacağını sonrasında klasik rahim filmi ve herşey açığa çıktı,enfeksiyon sonucu kanallarım bitmiş kurtulabilir vaziyette değiller doktorlar ameliyat (rahim ve diğer herşeyim normal,sadece yumurtaya giden iki kanal sıkıntılı) ( Laparoskopik salpenjektomi)
ve sonrasında normal yollarla bir daha çocuk sahibi olamayacağımızı,sadece tüp bebek ile mümkün olabileceğini söylediler. Tabii ilk bi başımızdan aşağı kaynar sular döküldü şaşırdık üzüldük ama çok şükür ki bir evladımız zaten var Allah hepsine sağlıklı ömürler nasip etsin. Şimdi ilk etapta tüp bebeğe başlayacağız adet dönemimin ilk gününü bekliyoruz işlemler olup embriyolar hazır olunca dondurulup bekletecekler sonrasında bende ameliyatımı olup bir adet döngüsü daha geçirdikten sonra transfer işlemi olacak inşallah. Öncelikle Bizim gibi süreç geçiren oldu mu çok merak ediyorum? İkincisi tüp bebek sürecinden geçmiş,sürecinde olan herkesin hikayesini dinlemek isterim. Üçüncüsü de Avrupa yakası doktor tavsiyesi var mı ? Ha bir de bu ameliyatı olan var mı nasıl geçti? Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…