İkinci çocuğunuza ne kadar sürede hamile kaldınız?

Merhaba, teşekkür ederim😊estağfurullah sorabilirsiniz tabi😊 istmoselim ultrasonda görünüyordu zaten, 1.3mm gibi bir boyutta o yüzden engel teşkil etmiyor şükür. Ama şöyle bir şey var 1 senedir gittiğim diğer doktorlar hiç bahsetmemişti istmoselden, 3 aydır varlığından haberdarım yani😬 Rahim ağzı enfeksiyonundan hiç haberim yoktu belirtimde yoktu. Sadece bazen çok az ara lekelenmeler yaşıyordum, sanırım tek belirti buydu ama bunu istmoselde yapıyor olabilir tam emin değilim😊
Nasıl tedavi oldunuz gebelik oldu mu istmoselle
Ameliyat dedi doktor ama korkuyorum

Sezaryen sonrası malesef bazı sıkıntılar oluşabiliyor. Benim doğumdan sonra 4 ay boyunca kanamam kesilmedi 2-3 günlük kesintiler dışında sürekli devam etti. O süreçte tüpümün tıkandığını düşünüyorum. Ama ondan 1 ay sonra reglim başladı taa ki bebek düşünene kadar regllerim hep düzenliydi ne lekelenme ne başka bir sıkıntı yaşamamıştım. Ama bebek istemi başlayınca vücudumda değişimler bişeyler oldu😅 Ben de 1 ay önce hacamat yaptırdım. Yani elimden gelen herşeyi yaptım. Yalnızca eşimin sperm testi kaldı geriside kısmet artık🥰
Sizinde inşallah hsg süreciniz kolay geçer sorun çıkmaz, yakın zamanda güzel haberler alırız 🙏🏻
Istmosel tanısı kondu mu ve gebe kalabildiniz mi

Nasıl tedavi oldunuz gebelik oldu mu istmoselle
Ameliyat dedi doktor ama korkuyorum
Merhaba, istmoselim küçük olduğu için hala duruyor. Herhangi bir tedaviye gerek görmedi doktorum şuanda hamileyim çok şükür🥹

Eğer ameliyat dediyse korkmayın, olmanız sizin için çok daha sağlıklı olacak hem bu durum hamile kalmanıza engel olabilir, hamile kalsanız bile düşük vs bebek gelişimini etkileyebilir. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız süreci❤️🙏🏻

Merhaba, istmoselim küçük olduğu için hala duruyor. Herhangi bir tedaviye gerek görmedi doktorum şuanda hamileyim çok şükür🥹

Eğer ameliyat dediyse korkmayın, olmanız sizin için çok daha sağlıklı olacak hem bu durum hamile kalmanıza engel olabilir, hamile kalsanız bile düşük vs bebek gelişimini etkileyebilir. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız süreci❤️🙏🏻
Teşekkür ederimmm

Back
X