Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her marka baston arabaya uyar mi
BAstonlarin hepsine uyar ben kraft twistte ve macleren bastonda kullandim
fiyat aynı mı yoksa herhangi bir indirimin olur mu? bir de hangi şehirde nerdesin?Urun tekrar satışa açılmıştır..
Gecen ay jokerde indirimdeydi cnm 49 tl biraz fiyatta biseyler yapsan bizim icinde daha iyi olur.
Hala haber bekliyorum ama satildimi bide fiyat ne kadar.
Peki arabaya nasil monte ediliyor bi bilgin varmi benimki chiccoliteway baston araba ona olurmuİlgilenemedm Ancak fırsat oldu gayet rahat kulla ırsınız fıyat 85 tl baska markalarla karıstırmayın bunun sıfır 260 tldr ve hıc ındırıme gırmedı bu urun maxi olandır mini ler var sadece burda onlarda 150 tldr ama maxi cocuk icin cok daha rahat kesinlikle tavsiye wderim
evet ona olur cogu arabaya oluyor zaten ıkı kücük klipsi var onu arabaya takıyosun saat gibi gwciriyosun arabanın arkasına sonra kaykaylı kısmı onlara takıyosun cok pratik kaykayı herzaman takmayabimirsinde o klipsler hep duruyor arabada kaykayı kullanacagn zmn o.klipslere tak okdr cok.kolay yani)
Peki arabaya nasil monte ediliyor bi bilgin varmi benimki chiccoliteway baston araba ona olurmu