İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
118
Merhaba kızlar 2 yaşında bir kızım var ama artık kardeş düşünüyoruz.İki aydır tık yok bakalım bu ay soğan kürüne başlıyorum.Nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba.bende esimi 2.bebek icin ikna ettim.sat im 3 kasımdı.14 16 19 kasımda iliski oldu.ama bugun regl oldumyasim 37.oglum var 7.yasinda 2 sinif.oglumda hemen hamile kalmistim korunmasiz tek iluskiyle hamile kalmistim.regl olunca üzüldüm ama hayırlısı diyorum..ben de sogan kurunu duydum denemek istiyorum.dr gitmem gerekir mi acaba yoksa 5 6 ay denemek mi gerekir önce bilemedim

Merhaba.bende esimi 2.bebek icin ikna ettim.sat im 3 kasımdı.14 16 19 kasımda iliski oldu.ama bugun regl oldumyasim 37.oglum var 7.yasinda 2 sinif.oglumda hemen hamile kalmistim korunmasiz tek iluskiyle hamile kalmistim.regl olunca üzüldüm ama hayırlısı diyorum..ben de sogan kurunu duydum denemek istiyorum.dr gitmem gerekir mi acaba yoksa 5 6 ay denemek mi gerekir önce bilemedim
panik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunu :D
benim de 10 yaşında oğlum var..geçen ay denedik ilk defa, olmadı..ovulasyon testi alıp onunla denedim bu ay..bat 10 aralık..bakalım işe yaradı mı görücez..sen de dene bence..doktor için falan çok erken daha..

panik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunu :KK70:
benim de 10 yaşında oğlum var..geçen ay denedik ilk defa, olmadı..ovulasyon testi alıp onunla denedim bu ay..bat 10 aralık..bakalım işe yaradı mı görücez..sen de dene bence..doktor için falan çok erken daha..
Ya ne bileyim cok üzüldüm panik yaptım.yas da 37 oldu stres oldum.esimi zir ikna ettim 2.bebege.bir de esim korundu hep prezervatifle.cevremde cok duyuyorum korunma sonrası hamilelik zor oluyor diye.ovulasyon testi nasil yapiliyor anlatirmisiniz rice etsem fiyatı ne kadar bir de

Ya ne bileyim cok üzüldüm panik yaptım.yas da 37 oldu stres oldum.esimi zir ikna ettim 2.bebege.bir de esim korundu hep prezervatifle.cevremde cok duyuyorum korunma sonrası hamilelik zor oluyor diye.ovulasyon testi nasil yapiliyor anlatirmisiniz rice etsem fiyatı ne kadar bir de
benim de yaşım 36..yaşa takılma bence, rahat ol..
ovulasyon testi 30 TL ye aldım internetten..içinde 30 ovulasyon testi, 10 adet de gebelik testi vardı, rakamlardan tam emin değilim..
her gün sabah akşam yapıyorsun, aynı gebelik testi gibi..LH hormonunun düzeyini ölçüyor..yumurtanın çatlayacağı günün bir öncesinde testte çift çizgi çok koyu çıkıyor..onu gördükten sonra o gece veya ertesi geceyi değerlendirmek gerekiyor..böyle bi test işte..zaten üzerinde uygulanamasını anlatıyor..bu sitede de forumlarda bol bol konu edilmiş..
laboquick mi neydi benim adlığım marka..memnunum

mrhb kızlar bende 2. çocuk için çalışmalara başladım bu ay ilk denememdi tutmadı kısmet bakalım ne zaman 4 yaşında oğlum var. yaş 29

İnşallah en kısa zamanda ikinci bebişlerimizi kucağımıza alırız :KK49: Kızlar başlangıç adet tarihlerinizi yazarsanız liste oluşturalım .

Son düzenleme:
Kızlar ben mayıs ayından berı korunmuyorum ama hala tık yok

Sizler böyle deyince cok korkuyorum yabiz daha bu ay olmadı malesef regl oldum.dr gitmediniz mi?siz mikorunuyordunuz esiniz mi?bir de bu yumurtlama olayı nasıl anlaşılıyor otimatik hesaplayicilar var güvenilir mi sizce?
Esim korunuyordu ıkı bucuk yasında bır oglum var artık yavas yavas ıkıncıyı dusunelım dedık korunmayı bıraktık hanı ne zaman olursa dıye ama daha tık yok yumurtlama konusunda bırsey dıyemeyecegım cunku bnde bırZ bılgısızım bu konuda

Esim korunuyordu ıkı bucuk yasında bır oglum var artık yavas yavas ıkıncıyı dusunelım dedık korunmayı bıraktık hanı ne zaman olursa dıye ama daha tık yok yumurtlama konusunda bırsey dıyemeyecegım cunku bnde bırZ bılgısızım bu konuda
rahat olmak lazım kasınca olmuyor

Mrblar,ben de 34 yasındayım. 6 yasında bi kızım var.Mayıstan beri deniyrz maalesef olmadı.Ovulasyon testini de denedim.İnş. o mutluluğu tekrar yasarz hepimiz

Bende variimm :) :KK3: Benim adetim 1 hafta gecikti bu ay basladik krunmasiz iliskiye beta baktik bisey yok adetimi bekliyorum simdi benimde 3.5 yasinda kizim var bakalim hayirlisi kasmiyorum bende kendimi

Benim kızım iki yaşında. Bizde geri çekilme yöntemini kullanıyorduk :olamaz:.BEn doktora gittim geçen ay hormon tahlili filan yapmadı ultrasonla baktı sorun yok dedi. Birde smear testi yaptırdım.inşallah tez zamanda hamile kalacağız.:KK54:

Back
X