Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
panik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunuMerhaba.bende esimi 2.bebek icin ikna ettim.sat im 3 kasımdı.14 16 19 kasımda iliski oldu.ama bugun regl oldumyasim 37.oglum var 7.yasinda 2 sinif.oglumda hemen hamile kalmistim korunmasiz tek iluskiyle hamile kalmistim.regl olunca üzüldüm ama hayırlısı diyorum..ben de sogan kurunu duydum denemek istiyorum.dr gitmem gerekir mi acaba yoksa 5 6 ay denemek mi gerekir önce bilemedim
Ya ne bileyim cok üzüldüm panik yaptım.yas da 37 oldu stres oldum.esimi zir ikna ettim 2.bebege.bir de esim korundu hep prezervatifle.cevremde cok duyuyorum korunma sonrası hamilelik zor oluyor diye.ovulasyon testi nasil yapiliyor anlatirmisiniz rice etsem fiyatı ne kadar bir depanik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunu
benim de 10 yaşında oğlum var..geçen ay denedik ilk defa, olmadı..ovulasyon testi alıp onunla denedim bu ay..bat 10 aralık..bakalım işe yaradı mı görücez..sen de dene bence..doktor için falan çok erken daha..
benim de yaşım 36..yaşa takılma bence, rahat ol..Ya ne bileyim cok üzüldüm panik yaptım.yas da 37 oldu stres oldum.esimi zir ikna ettim 2.bebege.bir de esim korundu hep prezervatifle.cevremde cok duyuyorum korunma sonrası hamilelik zor oluyor diye.ovulasyon testi nasil yapiliyor anlatirmisiniz rice etsem fiyatı ne kadar bir de
bugün regl 2.gündeyimİnşallah en kısa zamanda ikinci bebişlerimizi kucağımıza alırızKızlar başlangıç adet tarihlerinizi yazarsanız liste oluşturalım .
test aldıysan yapsana canım.Kızlar yumurtlama gününden önce akıntı başlıyor mu acaba ?
Sizler böyle deyince cok korkuyorum yabiz daha bu ay olmadı malesef regl oldum.dr gitmediniz mi?siz mikorunuyordunuz esiniz mi?bir de bu yumurtlama olayı nasıl anlaşılıyor otimatik hesaplayicilar var güvenilir mi sizce?Kızlar ben mayıs ayından berı korunmuyorum ama hala tık yok
Esim korunuyordu ıkı bucuk yasında bır oglum var artık yavas yavas ıkıncıyı dusunelım dedık korunmayı bıraktık hanı ne zaman olursa dıye ama daha tık yok yumurtlama konusunda bırsey dıyemeyecegım cunku bnde bırZ bılgısızım bu konudaSizler böyle deyince cok korkuyorum yabiz daha bu ay olmadı malesef regl oldum.dr gitmediniz mi?siz mikorunuyordunuz esiniz mi?bir de bu yumurtlama olayı nasıl anlaşılıyor otimatik hesaplayicilar var güvenilir mi sizce?
rahat olmak lazım kasınca olmuyorEsim korunuyordu ıkı bucuk yasında bır oglum var artık yavas yavas ıkıncıyı dusunelım dedık korunmayı bıraktık hanı ne zaman olursa dıye ama daha tık yok yumurtlama konusunda bırsey dıyemeyecegım cunku bnde bırZ bılgısızım bu konuda
Gun gectıkce rahatlıyorum zaten mesela bu ay hıc bısey dusunmuyorum. Takıpte etmıyorum yanı canımız isteyince gırıyoruz ılıskıye falan gun takıp etmıyorumrahat olmak lazım kasınca olmuyor