İkinci çocuk ikinci Sezeryan ve korkular

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
635
18
Geceniz güzel olsun hanımlar. İkinci çocuğum bir ay sonra doğacak kısmetse ama ilk sezeryandan korkmamama rağmen bundan korkuyorum. Niye derseniz, sanki masada kalacağım, büyük bir aksilik sonucu bana bir şey olacak ve çocuğum annesiz kalacak gibi korkularım var. Çocuğumun yüzüne baktıkça, bu son zamanlarımiz mi diye geçiriyorum içimden. Allah ayırmasın, bu psikolojiyi yaşayan oldu mu aranızda?

Geceniz güzel olsun hanımlar. İkinci çocuğum bir ay sonra doğacak kısmetse ama ilk sezeryandan korkmamama rağmen bundan korkuyorum. Niye derseniz, sanki masada kalacağım, büyük bir aksilik sonucu bana bir şey olacak ve çocuğum annesiz kalacak gibi korkularım var. Çocuğumun yüzüne baktıkça, bu son zamanlarımiz mi diye geçiriyorum içimden. Allah ayırmasın, bu psikolojiyi yaşayan oldu mu aranızda?
Doğuma gidene kadar hergün yasin okuyun içiniz ferahlar kötü düşünmeyin bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inş

Ayyy Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 😍

Ben bir kez doğum yaptım sezeryanla ama 3 kez yapanı da gördüm.. Korkularınız çok normal.. Siz sadece bebeğinizin heyecanına odaklanın düşünmemeye çalışın..

Konunuzu okuyunca kuzenim aklıma geldi.. O da ikinci kez sezeryan olacaktı ve aynı hissiyat içerisindeydi..Hatta biraz abarttı herkesten helallik falan aldı 🤣kocasına çocuklarımıza iyi bak falan diyordu 🥴.. Çıktıktan sonra 2. Sezeryanın daha eğlenceli ve daha kolay geçtiğini anlatıyordu ☺️☺️ kendinize eziyet etmeyin lütfen..

Canımm dolaşırken rastgeldim konuna🥰Kalbini ferah tut lütfen inşallah çok güzel bir doğum olacak, ben de iki sezeryan yaptım, aynı duygularla girdim doğuma ama inan ki o kadar rahat geçti ki, hatta şunu söyleyeyim ilk sezeryanım daha zordu😁ikinci de maşallahım vardı, seninde öyle olacak eminim, düşün 3.yü düşünüyorum ve hiç korkmuyorum🤣

Back
X