Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh sağlıklıca büyüt bebişlerinisagol cnm bende bugun hamile oldugumu ogrendim rabbim gonlume dusurdugu gibi bedenimede dusurmus bebek geliyo ins
bence çok geç kalmayın derim çocukların yaş farkı az olursa ileriki yaşlarda daha az sorun yaşanıyormuş örneğin biri 17 diğeri 10 biri ergenliği yaşarken diğeri çocuk birbirlerini anlayamayabiliyorlarmış tabi son karar sizinslm kizlar 3 yasinda bi oglum var.ikinci cocuk dusunuyorm aralarinda cok yas farki olmsini istemiyorum fikir verirmisiniz okula baslamadan oncemi kardesi olmali sonrami?
Tesekkur ederim cnm ben hamile kalmisim bu yaziyi yazdigimdabence çok geç kalmayın derim çocukların yaş farkı az olursa ileriki yaşlarda daha az sorun yaşanıyormuş örneğin biri 17 diğeri 10 biri ergenliği yaşarken diğeri çocuk birbirlerini anlayamayabiliyorlarmış tabi son karar sizin
slm kizlar 3 yasinda bi oglum var.ikinci cocuk dusunuyorm aralarinda cok yas farki olmsini istemiyorum fikir verirmisiniz okula baslamadan oncemi kardesi olmali sonrami?
AmiinnTam yorum yapacaktım. Şimdi tam zamanı diye
Bir baktım hamileymissiniz.
Rabbim bebeğinizi hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin
Cok sagolun rabbim isteyen herkese versin insallahTam yorum yapacaktım. Şimdi tam zamanı diye
Bir baktım hamileymissiniz.
Rabbim bebeğinizi hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin
Amin.C
Cok sagolun rabbim isteyen herkese versin insallah
çok iyi çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTesekkur ederim cnm ben hamile kalmisim bu yaziyi yazdigimda![]()
Sagol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin insçok iyi çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Amin sagolunProfil fotonuzdam @jooker sandim sok oldum. Ne ara bu kiz cocuk yapti da ikinciyi dusunuyor dedim
Hayirli ugurlu olsun zaten hamileymissiniz. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..