ikinci cocuk ne zaman olmali

ayse-91

her gunumuze cok sukur
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
250
166
23
33
slm kizlar 3 yasinda bi oglum var.ikinci cocuk dusunuyorm aralarinda cok yas farki olmsini istemiyorum fikir verirmisiniz okula baslamadan oncemi kardesi olmali sonrami?

Okula baslamadan önce kesinlikle. 1 yıl çocuklar birbirine alışır ondan sonrada kreşe başlar büyük. Eğer okula giderken olursa çocuk okula gitmemek için bahne üretir olduktan sonra çünkü sizi yalnız bırakmak istemez ama eğer okula gitmeden olur ve bir süre birbirlerine alışırlarsa sıkıntı pek olmaz

slm kizlar 3 yasinda bi oglum var.ikinci cocuk dusunuyorm aralarinda cok yas farki olmsini istemiyorum fikir verirmisiniz okula baslamadan oncemi kardesi olmali sonrami?
bence çok geç kalmayın derim çocukların yaş farkı az olursa ileriki yaşlarda daha az sorun yaşanıyormuş örneğin biri 17 diğeri 10 biri ergenliği yaşarken diğeri çocuk birbirlerini anlayamayabiliyorlarmış tabi son karar sizin

bence çok geç kalmayın derim çocukların yaş farkı az olursa ileriki yaşlarda daha az sorun yaşanıyormuş örneğin biri 17 diğeri 10 biri ergenliği yaşarken diğeri çocuk birbirlerini anlayamayabiliyorlarmış tabi son karar sizin
Tesekkur ederim cnm ben hamile kalmisim bu yaziyi yazdigimda :-)

Tam yorum yapacaktım. Şimdi tam zamanı diye

Bir baktım hamileymissiniz.
Rabbim bebeğinizi hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin

Profil fotonuzdam @jooker sandim sok oldum. Ne ara bu kiz cocuk yapti da ikinciyi dusunuyor dedim :-)

Hayirli ugurlu olsun zaten hamileymissiniz. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..

Back
X